habibe seyisoğlu

kimmuh2001

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2015
1
0
1
46
merhaba
4 ay önce normal doğum ile doğum yaptım. Doktorum habibe hanım idi. Muayeneler esnasında çok güler yüzlü, cana yakın ve rahatlatıcı bir tarzı olduğu için normal doğumda kendisi ile çok rahat edeceğimi düşünürken doğum esnasında taban tabana zıt profil çizdi. Ben sancılar içinde yatarken bana fırça atmakla kalmayıp diğer doktorlara beni şikayet ediyordu. Sebep ise bebek hareketleri yavaşladığı halde doktora haber vermemiş olmam, halbuki zaten hamileliğin sonlarında yavaşlıyor bebek hareketleri. Eğer sezeryan düşünüyorsanız sorun yaşamazsınız ama normal düşünüyorsanız hiç tavsiye etmiyorum. Sancıları yaşarken o esnada sizin için en önemli kişi doktorunuz oluyor ve o da karşınızda yer alıyorsa tamamen kabusa dönüşüyor. Normal doğum düşündüğüm için böyle rahatlatıcı ve güler yüzlü bir doktoru tercih etmiştim ama tam bir hayal kırıklığı oldu. Başka bir arkadaşım da normal doğumda sinirlenip doğumhaneyi terk ettiğini anlatmıştı. Neye kızmış olursa olsun doğum sırasında yapılmayacak davranışlar sergiliyor kendisi. Ayrıca Acıbadem en pahalı hastanelerden biri, paranla rezil olmak tam anlamıyla buydu.

Canım merhaba mesajını yeni gördüm bende habibe hanıma gidiyorum ama daha 1 aylık hamileyim ve yazdıklarını okuyunca şok oldum şuan değiştirmeyi düşünüyorum bende normal dogum düşünüyorum

Merhaba nasılsınız? Ben de yeni hamileyim. Habibe hanımla başladım. Bir kaç yerde sezeryan yanlısı olduğunu yazmışlar. Tecrübeleriniz nasıldı acaba bana yardımcı olabilir misiniz? K kimmuh2001 fikirlerin hala yazdığın gibi mi?

Back
X