Hacamat yapan kadının iftirası

Şarlatanın teki işte. Niye bu kadar kafaya taktınız ki. Sallayın gitsin yahu.

Elinizdeki çizgilerden anlamış ya hani,yok ya ne rahmi,nasirdir o nasır,elime kuvvet be teyzem,keşke olsada rahmimle işlesem ,yokluktan sağ el nasır tuttu deyip kahkahayı bassaydiniz.boyle tipler anca boyle cevaptan anlar.saygisiz kadın,şikayet edin

iyi de ben cidden anlamadım

yani iftira nerede

kadın kendince uyduruyor

ameliyat olmuşsun, parça alınmış demiş

bu durum gerçek değilse sen bu işlerden anlamıyorsun der kalkarım

o kişinin inanıp inanmamasının ne önemi var ki ben biliyorum kendimi, tv programında da söylememiş kayle almam

ama sizdeki iyi cesaret bu kadar lafın üstüne hacamatı da yaptırmışsınız

kadın tipinize bakıp atmış kendince, falcılar gibi

geçen yıllarda bir arkadaş falcıya gitmiş "ayy kadın bildi bildi"

ne bildi "önünde iki zorlu sınav var" dedi

ben bu sene KPSS ve DGS ye gireceğim dedi

bu arada fal bakılan semt şehrin üniversite semti kız da sırt çantalı vs öğrenci

lakin kadının kastettiği sınav onun anladığı sınav değil ama o sınavım var diye devam edince kadın çevirmiş biri daha iyi geçecek biri biraz daha zorlayacak vs vs

özetle uzak durun şarlatanlardan sıkmayın canınızı

Bu tip insanlara statu yukleyen yine sizler gibi onlara para kazandirip giden insanlar.
Elimi ceker, bir tokat patlatir, ben sana simdi bi hacamat yaparim , kirklansan gene arinamazsin! Der giderdim bir de para verecem heuff

Hacamat ile falciligı bağdaştıran bu kadından uzak durun , hacamat böyle bişey değil, cahil bir insanin eline düşmüşsünüz ...

ilk defa gördüğü kadını zina ile suçlayan bir ruh hastasına okkalı bir s..tir çekmeden çıktınız mı yani? yazık olmuş.
Ayrıca hacamat nedir ya, çok tehlikeli sizi de çok normal bulmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…