Hacamat yapan kadının iftirası

Hacamat deyince aklıma bu haber geliyor
neyse siz ucuz kurtulmuşsunuz

Abartmayın. Bir daha öyle yerlere gitmeyin. Bu işi profesyonel yapan hekimler var getat diye hatta üniversite hastanesinde yapan doktorlar var profesyonellerle çalışın. Böyle sokak arasında kişilerle takılırsanız başınıza bu gelir

Arayıp kendinizle ilgili bir şey söyleseniz ne değişecek ki. Sizden sonra başkalarına böyle saygısızlık yapmasını engellemek için şikayet edebilirsiniz. Ama siz isteyerek elinizi göstermişsiniz ki fal bakmış. Neyini şikayet edeceksiniz

Kadın çirkef biriymiş sizi masum ve iyiniyetli görünce bu şekilde sizden para koparma derdinde ve sanki siz o parayı ona verecek gibisiniz , kadın sizi çözmüş
Böyle iğrenç kadınlara paranızı kaptırmayın ve o iğrenç yere tekrar gitmeyin , büğü yapıp size hasta eder , dikkat

Ay bana böyle bir şey dese ortalığı yıkardım. Ne münasebet benim rahmimle işlediğim günahlar?
Ne işiniz var böyle cahil cüheyla tiplerle.
Hacamat duydum ama yaptırmadım. Böyle tiplerin eline kaldıysa yazık. Akupunktur gibi alternatip tıp gibi bir şey değil mi? Bir diploma, eğitim sertifikası filan şartı aranmıyor mu? En azından daha profesyonel, eğitimli birileri yapmalı.
Olay anında tepkinizi gösterecektiniz. Şimdi iş işten geçmiş. Anca hesapları varsa google’a filan yorum yapabilirsiniz.

Etme cahille muhabbet küstürürsün demişler, neden hiç şaşırmadım acaba olaya.

Belli bir yaştaki bekar her kadın bir şeyler yaşamıştır, sallayıp tutturmaya çalışmış, ki safın biri "aa nasıl da bildi" desin.

Vay be ne "ilimli" kadınmış ayrıca, jinekologun muayene ile anladığını ele bakıp anlamış, tüm doktorlar diplomalarını yakmalı, alın size bir ibret daha, batının bilim filan dediği boş iş, bilimin ışığı doğunun eski ilimlerinden yükseliyor.

Bidaha görüşmeyeceğiniz biri niye bu kadar takıldınız..söyledikleri yalansa ki öyle olduğunu düşünüyorum neden kendinizi kadına ifade etmeye çalışıyorsunuz
Konu hacamat olmanız yaptırdınızsa ve memnun kaldınızsa boşverin ne dediğini..çokta önemli biri değil belliki dengesiz... düşünmeye değmez

Fiş, fatura vb. aldınız mı? Vergi levhası var mı kadının? Bunlar yoksa yarın arayın sizi şikayet ettim deyin(isterseniz gerçekten de edebilirsiniz) insana imalı imalı konuşmak neymiş oturup düşünsün.

Corona ne zaman bitecekmiş onu da söyleseydi bari.
Hacamat’ı yapan temiz güzel kurumlar var. Siz gidip bu işi yapan birinin evinde yaptırdınız sanırım. Sadece sinirlerinizi bozmakla kalmış. Sağlığınızdan olmadığınıza şükrediniz.

aynen öyle yaptım. dün akşam aradım kadın neye uğradığını şaşırdı kem küm etti

Corana’mı oda ne böyle cahil biri coranaya inanmaz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…