- 30 Mart 2018
- 2.917
- 6.780
- 158
- Konu Sahibi kadinlarmatinesi
-
Abartmayın. Bir daha öyle yerlere gitmeyin. Bu işi profesyonel yapan hekimler var getat diye hatta üniversite hastanesinde yapan doktorlar var profesyonellerle çalışın. Böyle sokak arasında kişilerle takılırsanız başınıza bu gelirmerhaba kk, bugün hacamat yaptırmaya gittim (kanı temizliyor faydası var vs diye) kadın elimin içine dışına bakarak hastalık tespiti yaptı kendince. karaciğerin, böbreğin şöyle, bağırsağın böyle diye vs. bunlar da acayip ama mesele şu dedikleri; önceden işlediğim günahlar için tevbe edip sadaka vermeliymişim. (rahmimle işlediğim diye özellikle belirtiyor. ne ima ettiğini anlamışsınızıdr yani.) ısrarla sen ameliyat olmuşsun parça alınmış dedi ben de yok olmadım dedim o da dikiş izi var vücüdunuzda dedi-elimden gözüküyormuş yani-
çok kötü oldum moralim alt üst oldu, neye uğradığımı şaşırdım, asla kastettiği gibi bir durum yok ama o inanarak söylüyor. Var olsa dahi öyle bir şey söylemek çok hadsizce. ne yapabilirim şuan, bişey yapmasam içimde kalacak. ( O an ne dediniz diye soracaksınız ama ilk başta neyi kastettiğini anlamadım anlayınca da şaşkınlıktan bi tepki veremedim.) arayıp konuşayım yada tekrar yerine gideyim diyorum ?
Arayıp kendinizle ilgili bir şey söyleseniz ne değişecek ki. Sizden sonra başkalarına böyle saygısızlık yapmasını engellemek için şikayet edebilirsiniz. Ama siz isteyerek elinizi göstermişsiniz ki fal bakmış. Neyini şikayet edeceksinizmerhaba kk, bugün hacamat yaptırmaya gittim (kanı temizliyor faydası var vs diye) kadın elimin içine dışına bakarak hastalık tespiti yaptı kendince. karaciğerin, böbreğin şöyle, bağırsağın böyle diye vs. bunlar da acayip ama mesele şu dedikleri; önceden işlediğim günahlar için tevbe edip sadaka vermeliymişim. (rahmimle işlediğim diye özellikle belirtiyor. ne ima ettiğini anlamışsınızıdr yani.) ısrarla sen ameliyat olmuşsun parça alınmış dedi ben de yok olmadım dedim o da dikiş izi var vücüdunuzda dedi-elimden gözüküyormuş yani-
çok kötü oldum moralim alt üst oldu, neye uğradığımı şaşırdım, asla kastettiği gibi bir durum yok ama o inanarak söylüyor. Var olsa dahi öyle bir şey söylemek çok hadsizce. ne yapabilirim şuan, bişey yapmasam içimde kalacak. ( O an ne dediniz diye soracaksınız ama ilk başta neyi kastettiğini anlamadım anlayınca da şaşkınlıktan bi tepki veremedim.) arayıp konuşayım yada tekrar yerine gideyim diyorum ?
Kadın falcı mı hacamatcımı
Oha. Nasıl olmuş o?Hacamat deyince aklıma bu haber geliyor
neyse siz ucuz kurtulmuşsunuz'Hacamat' kazası: Çay bardağı ameliyatla çıkarıldı
Şanlıurfa’da basur hastası olan bir kişinin iddiaya göre tedavi için hacamat yaptırırken yağlı çay bardağı anüs bölgesine kaçtı. Bardak ameliyatla çıkarıldı.www.cumhuriyet.com.tr
kadın ebe bir de normalde
konu başlığına ayrı gümledim, konuya ayrı gümledimRahmimle işlediğim günahlarFor example ?
Basur hacamatiOha. Nasıl olmuş o?
Koca çay bardağı nasıl girmiş oraya, onu diyorum.Basur hacamati
Ya da cay bardagi fantezisiBasur hacamati
BilsemKoca çay bardağı nasıl girmiş oraya, onu diyorum.
Kurtaj demk istemis olabilirKadın rahim ve vajina ayrımı da yapamıyor.
aynen öyle yaptım. dün akşam aradım kadın neye uğradığını şaşırdı kem küm ettiFiş, fatura vb. aldınız mı? Vergi levhası var mı kadının? Bunlar yoksa yarın arayın sizi şikayet ettim deyin(isterseniz gerçekten de edebilirsiniz) insana imalı imalı konuşmak neymiş oturup düşünsün.
Corana’mı oda ne böyle cahil biri coranaya inanmaz ki.Corona ne zaman bitecekmiş onu da söyleseydi bari.
Hacamat’ı yapan temiz güzel kurumlar var. Siz gidip bu işi yapan birinin evinde yaptırdınız sanırım. Sadece sinirlerinizi bozmakla kalmış. Sağlığınızdan olmadığınıza şükrediniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?