Hacamat yapan kadının iftirası

ebe olduğu için gittim yani o yüzden dedim
Nasil yani ebe mi
Siz nerde yaşıyorsunuz ?
hamilelik şüphesi olanlar sağlık ocağına gider ebeye gidip kendini kestirip bictirmeye gidip hacamat yaptırıp bide laf yiyeni de görmemiştim duymamıştım vay be kk ve bdv

Ne çok amaclı bir kadınmış

Dar pantolon giyip rahminizi sıkıştırmışsınız geçen gün. Görüyorum. Şikayet ediyor. İçerde mesaneyle birbirimize girdik bu nedir arkadaş diyor.

images

Şuraya mı gittiniz?

jhndkslodperjhnsldmfd :eğlence::-):-):rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Nasil yani ebe mi
Siz nerde yaşıyorsunuz ?
hamilelik şüphesi olanlar sağlık ocağına gider ebeye gidip kendini kestirip bictirmeye gidip hacamat yaptırıp bide laf yiyeni de görmemiştim duymamıştım vay be kk ve bdv

Ebe değil isviçre çakısı mübarek 😂

Nasil yani ebe mi
Siz nerde yaşıyorsunuz ?

hamilelik şüphem yok ki. kadın ebe yani sağlıkçı olduğu için güvenip gittim rezalet biri çıktı

Adam gibi doktora gitmeyip soytarılara uğraşıyorsunuz sonra onlardan da laf yiyorsunuz ne yazayım şimdi🙄🙄🤦‍♀️
Aman doktora gitse bir sürü şey bir tüp kan vereceğine hepsi aksın demiş
Bide maşallah her bölümü biliyor nu kadın tıpta 10 sene okumuş belli
Hamileyse kadın doğum eklem ağrısı varsa ortopedi baş ağrısı için nöroloji tek tek kim ugracasak hepsini bilen biri varken
Bir avazda hepsi olmuş bitmiş iste🤣🤣

merhaba kk, bugün hacamat yaptırmaya gittim (kanı temizliyor faydası var vs diye) kadın elimin içine dışına bakarak hastalık tespiti yaptı kendince. karaciğerin, böbreğin şöyle, bağırsağın böyle diye vs. bunlar da acayip ama mesele şu dedikleri; önceden işlediğim günahlar için tevbe edip sadaka vermeliymişim. (rahmimle işlediğim diye özellikle belirtiyor. ne ima ettiğini anlamışsınızıdr yani.) ısrarla sen ameliyat olmuşsun parça alınmış dedi ben de yok olmadım dedim o da dikiş izi var vücüdunuzda dedi-elimden gözüküyormuş yani-

çok kötü oldum moralim alt üst oldu, neye uğradığımı şaşırdım, asla kastettiği gibi bir durum yok ama o inanarak söylüyor. Var olsa dahi öyle bir şey söylemek çok hadsizce. ne yapabilirim şuan, bişey yapmasam içimde kalacak. ( O an ne dediniz diye soracaksınız ama ilk başta neyi kastettiğini anlamadım anlayınca da şaşkınlıktan bi tepki veremedim.) arayıp konuşayım yada tekrar yerine gideyim diyorum ?
değmezzz aramayın diyorum.
siz yok diyorsanız yoktur. sizden başka kimse sizin bedeninizi bilemez hiç aramayın boşverin geçin. tekrar ararsanız şarlatan kılıklı kadın bu sefer gözlerle işlenen günahlar.... dudaklarla işlenen günahlar.... diye gider de gider yani

Nasıl yani bakarken uykunuz mu geldi? Sessizlikten mi yoksa enerjiden mi? Şarlatan olma yolunda ilerliyorum da, bu uyku işini de şey etmem lazım.
Yok yok o elleriyle masaj yapiyor geliyor bana. Sordum hangi organa ne kadar kan akışı oluyor ona bakıyorum dedi Ukrayna da bunun eğitimini almış. Uyuyordum az kalsın o kadar rahatlattı ki anlatamam

Back
X