- 26 Aralık 2010
- 1.290
- 648
- 323
- Konu Sahibi lamelifAmine
-
Hacamat baş ağrısına harika çözümdür. Plasebo değil,kafanın arkasına kesik atıldığı için sinirlere zarar veriyor aslında. Bu da ağrıyı ya daha az ya da hiç duymamanıza sebep oluyor.e o zaman bi nevi antidepresanlar öyle plasebo etkisimi
Üstüne üstlük sorun psikolojikse boyun gibi netameli bir bölgeye çizik atıp kan çıkarmak ne kadar akla yatkın?Vücudumuzda pis kan başı boş dolaşıp belli bölgelere mi birikiyor? Bir yerde toplanıp ağrı yayma partisi mi yapıyorlar? Temiz kanı da aralarına almıyorlar...
Yapmayın allah aşkına, mantıklı mı bu? Vücudunuzda kirli kan varsa bütün dolaşım sisteminize yayılır, bu da iç organlarınızdan birinin görevini iyi yapmadığı ya da dışardan bir mikrop aldığınız veyahut vücudunuzun iltihap falan ürettiğini gösterir. Bu tip tedaviler sadece plasebo etkisi yaratır.
ya sonraHacamat baş ağrısına harika çözümdür. Plasebo değil,kafanın arkasına kesik atıldığı için sinirlere zarar veriyor aslında. Bu da ağrıyı ya daha az ya da hiç duymamanıza sebep oluyor.
Haklısınız. Ama o zamanın tıbbi imkanları ortadayken mecburen yaygın olan bir uygulamanın bugün her hastalığa iyi geleceğini düşünmek gerçekçi mi?Yıl olmuş 2015 hastasıyla ilgilenen idealist doktor tanımı ne hikmetse tarih oldu..insanlar alternatif tıbba yoneliyor haklı olarak...artı hacamat islam inancı olanlar için peygamber sunnetidir..
Sanırım ironi yaptınız ama ne olur dikkat edin. Şimdi başı ağrıyor diye kafasına çizik attıran çıkar mı çıkar.Hacamat baş ağrısına harika çözümdür. Plasebo değil,kafanın arkasına kesik atıldığı için sinirlere zarar veriyor aslında. Bu da ağrıyı ya daha az ya da hiç duymamanıza sebep oluyor.
Bazı arkadaşlar modern Tıp ne güne duruyor seklinde birşeyler yazmışlar.
Malesef modern tıp bazen çare olmuyor hastalıklara. Bazı doktorlar da bunun farkında.
Bunun en basit örneği benim tanıdığım bir doktor evinde bir odasını hastane odası şeklinde dizayn etmiş. Sedyesinden tutun bütün malzemeler var ve orda hacamat yapıyor. Gayet de temiz ve titiz yapıyor işini ... ( yıl olmuş 2015 ! )
Şimdi bu doktor cahil mi?
Hacamatin bir ise yaramiyacagini bilmiyor mu da herkese hacamat yapıyor. ? !!!
Kendimizi kandirmiyalim lütfen. !
Herşeyden önemlisi hacamat sünnet...
allah korusun ama bana mı denk gelmedi başından atanı. ben kafamdaki her sorunun cevabını almadan çıkmam muayenehaneden. orda tatmin olmazsam başka doktora giderim. tavsiye alırım o doktora giderim. alternatif tıbba gidene kadar başka çok seçenek var. bence tercih meselesi.. dini boyut hakkında da o zamının modern tıbbı bunlardı diyip daha fazla yorum yapmayacağım.
Sirtina yaptirmisti diye hatirliyorumm baya da iyi geldigini soylemistielbet vardır ama bana hiç denk gelmedi
doktorları kötülemiyorum gerçekten çok zor işleri onca insanlar uğrasması
ancak bizlerde çok seve isteye gitmiyoruz hastanelere
anlatmak istediğim inanın böyle niye geldin havasında bir çoğu
o yüzden istemsiz bi şekilde güvenim sarsılıyor
bi dönem lus...kullandm
faydasınıda gördüm ancak hepatitliyim her türlü ialcı kullanamıyorum
daha hacamatta zararlımı onuda bilmiyorum tabi bu hastalığıma
nerde ve hangi bölgeye tam kafaya yaptıran bile var fotoğraflarda
hepatitliyim
parol dahi düşünerek al deniyor
he hacamat zarar verirmi bilmiyorum elbet soracam önceden gastro doktoruma muhtemelen yok derler gibi geliyo ama :/
ki gerekirse onlarıda alırım
Canim, benimde aynen dedigin gibi bas agrim ve sag omuzum cok agriyordu. Tek caresi bol bol yüzmek eger bunu yapmaya imkanin yok ise muhakkak günde yarim saat evde spor yapmak. Agrinin olusmasinin nedeni hep ayni hareketleri yaptigin icin boyun ve omuz kaslarin tutulmus.selamınaleyküm
çok ciddi baş ve sağ omuz ağrım var
doktorlar psikolojik diyor antidepresan diyor
tamam gerektiğinde onlarıda alırım ancak
ben hacamatı duydum
araştırdım ancak etrafımda yaptıran kimse yok
sizlerden yaptıran faydasını gören oldumu
ve özellikle ankarada bildiğiniz maddi manevi temiz bir yer varmı
birde evde aşılama yapan bi bayan varmış güvenilir mi dersiniz
(ne alaka diyecekciniz haklı olarak :) aklıma gelmişken sorayım dedim bi konu daha açmadan
inşallah hayat kaliteniz artarak devam eder. tekrar geçmiş olsun...ben bu hastalığa yakalandığımda hastanede yattım 15 gün hatta doktorum babamı bi kenara çekti konuşyor
değerleri düşmezse siroz bile olabilir diyor
neyse aynı hastanede prof doktor bi tanıdık var babam gidiyor ve onla konuşuyor
oda ona sarı sabur taşı bal ve arı sütü al
sarı saburu ez 1 kilo bala 1 çay kaşığı at karıştır ve 1 ay yedir
tabi illet bi tadı var bizimkiler bunu aldı bana yediriyor ama bana eziyet gibi
neyse ben tekrar doktora gittiğimde değerlerim büyük ölçüde düşmüştü hatta ilginç dedi bakan doktor ciddi bi şekilde düşmüş
bende hemen şişeyi gösterdim ama hiç bişey dememişti
ha bu arada tavsiye ediyormuyum hayır
sonuçta her bünyeye iyi gelmeyebilir bunu kimse alıp yapsın diye yazmadım
eğer ki doğruyu bulursan elbet şifası var
benden hastalığı tamamen sildimmi hayır kronkleşti
ama bi türlü düşüremedikleri değerlerim dibe vurmuştu
ben de evinde gayet steril bir ortamda kanuni zamanı geçmiş gebelere kürtaj yapan jinekolog biliyorumBazı arkadaşlar modern Tıp ne güne duruyor seklinde birşeyler yazmışlar.
Malesef modern tıp bazen çare olmuyor hastalıklara. Bazı doktorlar da bunun farkında.
Bunun en basit örneği benim tanıdığım bir doktor evinde bir odasını hastane odası şeklinde dizayn etmiş. Sedyesinden tutun bütün malzemeler var ve orda hacamat yapıyor. Gayet de temiz ve titiz yapıyor işini ... ( yıl olmuş 2015 ! )
Şimdi bu doktor cahil mi?
Hacamatin bir ise yaramiyacagini bilmiyor mu da herkese hacamat yapıyor. ? !!!
Kendimizi kandirmiyalim lütfen. !
Herşeyden önemlisi hacamat sünnet...
ben bu hastalığa yakalandığımda hastanede yattım 15 gün hatta doktorum babamı bi kenara çekti konuşyor
değerleri düşmezse siroz bile olabilir diyor
neyse aynı hastanede prof doktor bi tanıdık var babam gidiyor ve onla konuşuyor
oda ona sarı sabur taşı bal ve arı sütü al
sarı saburu ez 1 kilo bala 1 çay kaşığı at karıştır ve 1 ay yedir
tabi illet bi tadı var bizimkiler bunu aldı bana yediriyor ama bana eziyet gibi
neyse ben tekrar doktora gittiğimde değerlerim büyük ölçüde düşmüştü hatta ilginç dedi bakan doktor ciddi bi şekilde düşmüş
bende hemen şişeyi gösterdim ama hiç bişey dememişti
ha bu arada tavsiye ediyormuyum hayır
sonuçta her bünyeye iyi gelmeyebilir bunu kimse alıp yapsın diye yazmadım
eğer ki doğruyu bulursan elbet şifası var
benden hastalığı tamamen sildimmi hayır kronkleşti
ama bi türlü düşüremedikleri değerlerim dibe vurmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?