Lekeler, Çiller HACCER Cilt Bakım Kremi (Bakmadan Geçmeyiniz)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
arkadaşlar inanamadım ama içeriği sonuçta bizim doğal bir şekilde kullandığımız ürünler acaba almaya değer mi ? fiyat da sormadım daha bilen varmı ??

Yaw bendede bıyık bölgesinde leke var ama daha çok karartı gibi.Bir ara güzellik merkezine gittim adam bana 200 tlye ürün sattı ama hiçbir faydasını görmedim.Ben şahsen artık güvenemiyorum böyle hazır ürünlere.Heralde en mantıklısı evde hazırlayacağımız maskeller olacak.Canım bu arada az önce okudum lekeli kısma limon sürünce limonun özündeki asit lekeleri gideriyormuş.kızın biri her gece uyumadan önce sürün demiş gideriyomuş lekeleri.deniyecem ben zararı olacağını sanmam.

arkadaslar bu haccer kremini bende ilkyardima giren hemsire olan ögretmenimizden duydum bize bu kremi tavsiye etti kremi üreten bayanin hacer isimli bir profosör oldugunu denizlide bu ise girdiginden fln bahsetti bu kremi kendiside kullaniyormus 50 li yaslarda olmasina ragmen 40 gibi görünüyor kremi almayi istiyorum bende en yakin zamanda alicam buraya yazarim bi gelisme olursa, yanliz sunuda vurguladi krem gece yatmadan önce kullanilcakmis günese cikilmamasi gerekiyormus zeytinyagi icerdiginden dolayi leke olusturabilirmis bence denemeye deger

Son düzenleme:
daphne bende güvenemiyorum ınnovanın aldım bir işe yaramıyor o yüzden bıraktım bende bu siteden okumuştum elma sirkesi de leke açıyormuş bende iyice araştırıp kullanıcam iyice rahatsız olmaya başladım..

thalix senden haber bekliyorum lekem için çare bulursam inan çok mutlu olucam :(

kremi aldim ve dün gece kullandim tabi ilk günden bisi beklemeyin densede bence sivilce izlerimde degisme oldu sanki sönmeye basladilar cok sivilcem yok akne gibi ama iz vardi hafif bakalim yazmak istedim neler olur anlatirim ins olumlu olarak devam edecek

kızlar benden iyisiniz gerçekten ben kaç günlerdir şirketin taşınmasıyla uğraşıyordum o yüzden bakamıyordum ama merak ettim doğrusu krem nasıl bişe bi yararı var mı özellikle lekeye denediniz mi ay nolur bana bi cvp =)

kizlar iyi gidiyor ciltte parlaklik , güzel bir yumusaklik veriyor sivilce izlerim vardi abartilcak gibi deildi ama yavas yavas hergün kücülüyolar .Hergün yeni bir asama kücülme oluyor ben begendim simdilik sizde ne var ne yok :)

canim mucize olmuyor epeydir kullaniyorum ama cok güzel bir krem diyebilirim leken varsa biraz rengi aciklasabilir ama tam olarak gitmez bence dene ben memnunum 2. kremi almayi düsünüyorum disiplinli kullanmak sart yanliz ..

canım baya geç cevap veriyorum ama peki nemlendirici olarak sabah akşam mı kullanıyorsun ?

benim çillerimede iyi gelir mi acaba güneş yüzünden oluşan lekelerim daha doğrusu çil gibi duruyor küçükken 10 yaşımdan sonra çıkmaya başladılar ozamandır var kışın gidiyor yazın çoğalıyor o şekilde işte fiyatı nedir acaba ? CADIARZU

baya zaman olmuş ama canım ben nette bulmuştum araştır istersen fazla pahalı bişe değildi hatırladğım kadarıyla

ben bu kremi geçenlerde aktarda gördüm.üzerinde kuru ve karma cilt yazıyodu ve akne kurutur yazıyodu.30 lira olması lazım ama ben kuru cilt yazıyo diye almaya casaret edememiştim.bu arada krem 50 ml çok az bence

Tavsiye etmem ben ... 1 sene önce aldım .. Akne ve lekeleri için daha çook akne yaptı .. Vıcık vıcık bi krem .. Sürünce insan rahat edemiyoo .... Param boşa gitti....:20::20:

Tavsiye etmem ben ... 1 sene önce aldım .. Akne ve lekeleri için daha çook akne yaptı .. Vıcık vıcık bi krem .. Sürünce insan rahat edemiyoo .... Param boşa gitti....:20::20:

katılıyorum .kullanan hiç bir arkadaşım memnun kalmadı. ve hiç sivilcesi olmayan bebek gibi cildi olan arkadaşımda sivilce çıkarttı şok geçirdik.bendede öylee.ama bende öncedende vardı o ayrı ama çok arrtırdı:43::43::43::43:

2 hafta kullandım bana yetti,resmen sivilce fışkırdı şimdi izlerini geçirmek için uğraşıyorum, yazmışlar yok %100 çözümmüş bilmem neymiş

kk yı bu yüzden seviyorum sonuç olarak geçersiz bir krem tabi yinede direk birşey dememek lazım :)

Back
X