Hacdan gelen elma hakkında bilgi!!

basrolbenim

gelecek bir gün gelecek...
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
423
132
sa arkadaşlar bugün 3. Aşılamamdan da negatif almış bulunuyorum. Hayırlısı inş. Bu arada da eşime arkadaşı hacdan elma getirmiş bildiğimix golden elma. Çocuğu olmayanlar için duası varmış galiba ama bizim hiç bi bilgimiz yok. Nasııl, kaç gün yemir bilen var mı ? Namazı duası var mıdır ? Yada duyan ?

sa arkadaşlar bugün 3. Aşılamamdan da negatif almış bulunuyorum. Hayırlısı inş. Bu arada da eşime arkadaşı hacdan elma getirmiş bildiğimix golden elma. Çocuğu olmayanlar için duası varmış galiba ama bizim hiç bi bilgimiz yok. Nasııl, kaç gün yemir bilen var mı ? Namazı duası var mıdır ? Yada duyan ?
Canım naaptın elmayı yedin mi

Kızlar bu konuyla ilgili topik açmayı düşünüyordum ama buldum burayı
Yardımcı olabilecek var mı acaba ben de az önce yedim elmayı eşimle yarıya bölerek şu mübarek zamanlarda allahım yardım et bizlere

Canım bana da gelmişti.Abdestli güzel bi niyetle duayla.Elmanın yarısını sen yarısinı eşin yiyicek

X