HACETIMIN KABULÜ IÇIN 1000 TANE FİİL SURESI

7 MAYIS 2018 PAZARTESİ DUASI

HER GÜN AKŞAM İLE YATSI EZANI ARASINDA BİR KARDEŞİMİZİN HACETİNİN KABULÜ İÇİN ABDESTLİ OLARAK VE HER BİRİNİN BASİNDA BESMELE CEKEREK 1000 TANE FİL SURESİ OKUYORUZ

@HemDeliHemAsik mazeretli
@efsuni06
@Hayalimdi gercek oldu
@annesinineseri
@bahar1143
@Dil-i bitab mazeretli
@MorbidAngell mazeretli
@hayalalemiveben
@pinkstrap

@annesinineseri
Nurcan kızı Eser kardeşimizin hayırlı, sağlıklı evlat sahibi olabilmesi için herkes 166 adet okuyacak. Eser kardeşim 170 adet okuyacak.

LÜTFEN YARIN İKİNDİYE KADAR ALDIM KABUL ETTİM DİYEREK BİLDİRİM YAPIN

Allah kabul etsin

HER GÜN AKŞAM İLE YATSI EZANI ARASINDA BİR KARDEŞİMİZİN HACETİNİN KABULÜ İÇİN ABDESTLİ OLARAK VE HER BİRİNİN BASİNDA BESMELE CEKEREK 1000 TANE FİL SURESİ OKUYORUZ

@efsuni06
@Hayalimdi gercek oldu
@annesinineseri
@bahar1143
@Dil-i bitab mazeretli
@MorbidAngell mazeretli
@hayalalemiveben
@pinkstrap

@annesinineseri
Nurcan kızı Eser kardeşimizin hayırlı, sağlıklı evlat sahibi olabilmesi için herkes 166 adet okuyacak. Eser kardeşim 170 adet okuyacak.

Allah kabul etsin
Aldım kabul ettim

@efsuni06
@Hayalimdi gercek oldu
@annesinineseri
@bahar1143
@Dil-i bitab mazeretli
@MorbidAngell mazeretli
@hayalalemiveben
@pinkstrap

@annesinineseri

Allah kabul etsin
Aldim kabul ettim

@HemDeliHemAsik yarın akşam yüksek ihtimal temiz olucam ben de okuyabilir iö çok şukur

@HemDeliHemAsik canım abdest almışım ama tekrar oldu bugün kesin temizlenirim galiba akşam namazından sonraya kalacak :(. Okuyamayabilirim arkadaşlar paylaşsın ben de yetişirse yardım ederim

@Canetti @Saksi_Degilim_Ben @icroc @Shokella @Vavin @41EEEEE41 kızlar acil fil Suresi okuya bilir misin iz

Back
X