- Emoji Skoru
- 21.516
- Puanlar
- 398
- Konu Sahibi Gullbahcemm
- #1.421
@annesinineseri canim liste sonunda sana tekrar okuyalim olur mu? Ben unutursam hatirlat lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baya karıştı benim iş :) hayırlısı olsun :)@annesinineseri canim liste sonunda sana tekrar okuyalim olur mu? Ben unutursam hatirlat lütfen
@annesinineseri canim liste sonunda sana tekrar okuyalim olur mu? Ben unutursam hatirlat lütfen
Evet canim haklisiniz efsuni için liste sonunda bir daha okuyalim. Bugün paylastik artik @annesinineseri için 110 tane okuyoruzEvet eksik Pazartesi gününden kalmış o gün efsuni arkadaşa okumusuz,onun eksik kalmış yani
Karismadi karismadi bugün sana okuyoruz 110 tanebaya karıştı benim iş :) hayırlısı olsun :)
Şimdi kaç okuycaz kuuzm tam paylastir bilgilendir okuyanlari
Evet canim bugün paylastigimiz gibi okuyoruzEvet eksik Pazartesi gününden kalmış o gün efsuni arkadaşa okumusuz,onun eksik kalmış yani
tamam o zaman ben kendim için 110 tane aldım kabul ettim :)Karismadi karismadi bugün sana okuyoruz 110 tane
Tamam canim haber edrmEser için 110 tane oluyoruz canim bugün @Misss_laviniaaa canim aldim kabul ettim diye bildirim yap lütfen okuyacaksan eger
Dalmışım ben ya okuyamadım özür dilerim sizd e vakit var mi@Misss_laviniaaa @MorbidAngell @annesinineseri @bahar1143 @Hayalimdi gercek oldu @hayalalemiveben kizlar okuyamayan var mi lütfen haber verin
Cok az kaldi okumaya calisayim sen de etiket yap tatliyaDalmışım ben ya okuyamadım özür dilerim sizd e vakit var mi