- 10 Kasım 2014
- 527
- 575
- 323
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
-
- #5.041
EN KISA ZAMANDA OKUYUP BİLDERECEĞİM İNŞ CANIMMKafiyesizsiir Mine için okundu bildirimi yapmayanlar
Ocalh (mazeret )
Rainbow Peace
talena (mazeret )
humanbeings Yeter için okundu bildirimi yapmayanlar
Ocalh (mazeret )
Rainbow Peace
talena (mazeret )
M M_atruska Hazal için okundu bildirimi yapmayanlar
Ocalh (mazeret )
Rainbow Peace
talena (mazeret )
Umut_2019 Sahire Gökçe için okundu bildirimi yapmayanlar
talena (mazeret )
Ocalh (mazeret )
Rainbow Peace
M M_atruska
aypare ackerman için İrem icin okundu bildirimi yapmayanlar
talena (mazeret )
Ocalh (mazeret )
Rainbow Peace
M M_atruska
2019 mutluluk Emine için okundu bildirimi yapmayanlar
talena (mazeret )
Ocalh (mazeret )
Rainbow Peace
M M_atruska
Sorun değil benden yana. Hakkım da helal olsun. İnşallah hallesersiniz.Kızlar eğer sorun olmazsa bana okudunuz hakkınızı helal edin ama bi süre girmek istemiyorum aile problemleri var eşimle aramızda bilmiyorum nolcak tadım tuzum yok inaninki
Ama sorun olacaksa okurum öyle giderim
neden sorun olsun ki kuzum benden yana varsa hakkım helal olsun RABBİM gönlünü ferahlatsın işini rast getirsin inşallah ... Sana ve diğer arkadaşlara ettiğimiz dualar kabul olsun inşallahKızlar eğer sorun olmazsa bana okudunuz hakkınızı helal edin ama bi süre girmek istemiyorum aile problemleri var eşimle aramızda bilmiyorum nolcak tadım tuzum yok inaninki
Benden yana da helal olsun canım inşallah düzelir aranız benimde eşimle aramız bu ara kötü Allah sonumuzu hayır etsin hepimizinKızlar eğer sorun olmazsa bana okudunuz hakkınızı helal edin ama bi süre girmek istemiyorum aile problemleri var eşimle aramızda bilmiyorum nolcak tadım tuzum yok inaninki
Canım 1 tane okuyorum senin için hemen. Hakkında hayırlısı olsun inşallahKızlar carsamba günü tüp bebek tedavim başlıyor hayırla evlatlarıma kavuşabilmem icin müsait olan arkadaşım varsa benim için yasin okuyabilir mi ismim Elçin
Allah razı olsun canım benim insallahCanım 1 tane okuyorum senin için hemen. Hakkında hayırlısı olsun inşallah ☺
Helal olsun sen de helal et. İnşallah duzeltirsinizKızlar eğer sorun olmazsa bana okudunuz hakkınızı helal edin ama bi süre girmek istemiyorum aile problemleri var eşimle aramızda bilmiyorum nolcak tadım tuzum yok inaninki
benim içinde sorun değil canım umarım problemlerınızı cozersınız senin için ne hayırlıysa o olsunKızlar eğer sorun olmazsa bana okudunuz hakkınızı helal edin ama bi süre girmek istemiyorum aile problemleri var eşimle aramızda bilmiyorum nolcak tadım tuzum yok inaninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?