- 16 Ağustos 2016
- 3.714
- 9.422
- 158
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
-
- #8.921
Amin. Allah razı olsun canım.therewillbeaday canım duan bitti Allah kabul etsin insaAllah
Tuba arkadaşımız için okudum Rabbim kabul etsin
Hayır kandiller ❤Amin canım benim insaAllah Allah razi olsunHayırlı kandiller dua arkadaşlarım
Rabbim bu gece de ona açılan ellerimizi boş cevirmesin Peygamber Efendimiz sallallahu aleyhi vessellemin yolunda yaşayıp şefaatine nail olmak cümlemize nasib etsin inşallah
Canım şimdi son arkadaşa okuyorum,Kızlar kandilimiz mübarek olsun ❤bugün için de dualarda birbirimize yer verelim insaAllahbol bol salavat getirip tövbe etmeyi ihmal etmeyelim
Bu listemizde bitti kızlar yeni liste de olmak isteyenler bildirim yapsın lutfen yarın yeni duaya gecelim
camın benim dualaşalım inşallah bu gece kandilimiz mübarek olsunKızlar kandilimiz mübarek olsun ❤bugün için de dualarda birbirimize yer verelim insaAllahbol bol salavat getirip tövbe etmeyi ihmal etmeyelim
Bu listemizde bitti kızlar yeni liste de olmak isteyenler bildirim yapsın lutfen yarın yeni duaya gecelim
Okudum canım Allah kabul etsin hayırlısıyla inşaAllah :)
Bende olmak istiyorm insKızlar kandilimiz mübarek olsun ❤bugün için de dualarda birbirimize yer verelim insaAllahbol bol salavat getirip tövbe etmeyi ihmal etmeyelim
Yeni listede olmak isterimKızlar kandilimiz mübarek olsun ❤bugün için de dualarda birbirimize yer verelim insaAllahbol bol salavat getirip tövbe etmeyi ihmal etmeyelim
abdest şartı olmayan kısa birşey olursa beni de ekle lütfen canım
mennn mennnn :==))Kızlar kandilimiz mübarek olsun ❤bugün için de dualarda birbirimize yer verelim insaAllahbol bol salavat getirip tövbe etmeyi ihmal etmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?