Hacetlerimiz için birlikte dua edelim🌺

İki arkadaş için de okudum rabbim kabul etsin insallah.

Tsk ederim canım dua niyetine okuyalım o zaman inşallah

Tek ve net bi bilgi olmali dinimiz de ama masallah herkes bisi soylediginden kararsiz kaliyoruz. Hocalar birbiriyle ayni seyi soylemio ki

Tek ve net bi bilgi olmali dinimiz de ama masallah herkes bisi soylediginden kararsiz kaliyoruz. Hocalar birbiriyle ayni seyi soylemio ki
Tsk ederim canım dua niyetine okuyalım o zaman inşallah
Yani ben ayet olduğu için okunmuyo diye biliyorum ama ikiye bolunduk şimdi bilemedim
Yani ben burda fetva veremem canım bilgisine güvendiğim bir arkadasimin dahilinde söyledim varsayalım ki dogruysada riske girmek istemem ne sizin hakkiniza ne de caiz olmaması açısından kendi hakkima
Hani ben okunur okunmaz diyemiyorum benim net bilgim yok bilgim olmadığı için bişey diyemiyorum
Şimdi sizin listenizi aksatmiyayim öyleyse cekileyim
Ama senin diğer listende olmayi çok isterim hakkinizi helal edin
Çünkü şaibeli bir durum okunan diyende var okunmayan diyende

Son düzenleme:
Yani ben ayet olduğu için okunmuyo diye biliyorum ama ikiye bolunduk şimdi bilemedim
Size uyarim ben bana fark etmez. Dier grupta 50 kisiyiz nerdeyse halada okuma devam ediyo, adetken okunsun ozellikle die bunu onermisti arkadas

Canim sureler dua niyetine okunabilir demissin ben mi yanlış anladım.. Mazeretliyken dua okunuyo, ayet ve süreler okunmuyo .. Ben de sürenin tamamı olmadığı için dua niyetine olabilr mi acaba dedim bilmiyorum ki napalim

Allah rızası için müjdeli bir coxuk haberi beklıyorum dua edermisini z

Yani canım arkadaşin süreden kastı fatiha gibi dualardi hani onda da aslında mazaretken okunmadi ya ben şimdi mazeretliyken okuyunca kendimi garip hissederim sizi bölüp hakkiniza girmiyeyim çünkü net bilgi yok diğer listende olmak isterim ❤

Okudum rabbim kabul etsin inşallah

Yok fatiha nas felak gibi sureler mazeretliyken kesinlikle okunmamalı diye biliyorum canım ben

Yok fatiha nas felak gibi sureler mazeretliyken kesinlikle olunmamalı diye biliyorum canım ben
İşte kimisi de ona dua niyetiyle okunur diyo canım şaibeli durum biraz herkesin farklı fikri var
Şimdi bazı arkadaşlar dualarinin bekletilmesini istemezse falan kimsenin hakkına girmiyeyim cikabilirim listene yeniden gelme şartıyla
Çünkü ayet okunmaz diye biliyorum

Yok kuzum dedigim gibi isteyen mazeretliyken okusun istemeyen bittikten sonra okusun

Çıkmanı gerektircek bisi yok ki, herkes bildigini soylucek ki dogrusu ne die arastirmaya duselim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…