Hacetlerimiz için birlikte dua edelim🌺

Herkese okudum Rabbim kabul etsin inşallah yeni duaya da katılırım canım

Arkadaşlarıma okudum Allah kabul etsin inşallah

Beş arkadaşimizada okudum rabbim kabul etsin insallah. Yeni listede insallah varim canim .

honeymilkkk yeni duada da olmak isterim. Yanlız ne okuyacağımızı detaylı yazar mısınız ben bilmiyorum çünkü.
Kızlar salavat-ı fatih bu aşağıdaki dua
Ve bununla beraber de Ya Fettah çekeceğiz. Bu duadan kisi basina 5-6 adet düşecek muhtemelen , Ya Fettah da 50 civarı düşecek gibi

Eûzu billahi mineş-şeytânirracîm. Bismillahirrahmanirrahîm.
Allahümme Salli ve Sellim ve Bârik Alâ Seyyidinâ Muhammedinil Fâtihi limâ Uğlika vel Hâtimi li mâ Sebeka ven Nâsırıl Hakkı bîl Hakkı Vel Hâdî ilâ Sıratıkel Müstekıymi Sallellahü Aleyhi ve Alâ Alihi Ve Ashâbihi Hakka Kadrihi ve Mikdârihil Aziym.

Okudum Rabbim kabul etsin
Yeni duada olmak isterim.

4 arkadaşa da okudum, Rabbim tez vakitte dualarımızı kabul eylesin

5 arkadaşa da okudum, Rabbim tez vakitte dualarımızı kabul eylesin

Böylece tüm listeyi tamamlamış oldum. Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin inşallah, çok şükür oldu sevinçleri yaşayalım

Ben olucam canım yeni listede

Son arkadaşlarım içinde okudum Allah kabul etsin inşallah tez zamanda oldu sevinci yaşatsın arkadaşlarıma

happinesshascome , Şennur, Hilal (Ben) ve İrem arkadaşlarıma okudum ALLAH kabul etsin inşallah

Son 5 arkadaşıma da okudum ALLAH kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…