- 20 Ağustos 2019
- 3.213
- 7.409
- 158
- 40
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #2.181
Fetih suresi okudum kuzum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağzına sağlık kuzum ❤Fetih suresi okudum kuzum.
Amin kuzum hastalıklardan kurtulmamiza vesile olsun INŞAALLAHAğzına sağlık kuzum ❤
@casual woman kuzum sende okumussundur~Fetih suresi listesi~
Kafiyesizsiir * Mine OKUDU
H M *Hatice OKUDU
B Bademmm388 * Fatoş OKUDU
Umut_2019 *Sahire Gökçe OKUDU
@casual woman *Funda
ftemiz * Fadime OKUDU
M mer_4260 *Merve OKUDU
Luluuu94 (Ya Fettah) * Oya 500 OKUDU
Luniss (Ya Fettah ) *Elçin 200 OKUDU
Amin canim benim InsaAllah ❤Amin kuzum hastalıklardan kurtulmamiza vesile olsun INŞAALLAH
Amin Amin Amin@casual woman kuzum sende okumussundur
Okuyan herkesin ağzına sağlık bugünün hürmetine dualarimiz kabul olur insaAllah Rabbim ülkemizin içinde bulundugu bu zorlu süreçten tez vakitte kurtulmamızi nasip eder insaAllah Amin![]()
Amin amin inşallah@casual woman kuzum sende okumussundur
Okuyan herkesin ağzına sağlık bugünün hürmetine dualarimiz kabul olur insaAllah Rabbim ülkemizin içinde bulundugu bu zorlu süreçten tez vakitte kurtulmamızi nasip eder insaAllah Amin![]()
Canım bir şey soracaktım. Sana Turkiyede Oya diyorlarmış ya. Isminin anlamı Türkçedeki Oya ile aynı mıAmin amin inşallah
Amin canim benim insaAllah ❤Minecim okudum niyetine. Bu kandil gününde Allah herkesn dualarını kabul etsin insallah . Kalplerimize huzur nasip etsin
Yok canım alakası bile yokCanım bir şey soracaktım. Sana Turkiyede Oya diyorlarmış ya. Isminin anlamı Türkçedeki Oya ile aynı mı
Okudum dün kuzum yazdim okudum diye z
Tamam canısı gözümden kaçmışOkudum dün kuzum yazdim okudum diye z![]()