• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hacetlerimiz için birlikte dua edelim🌺

📌Liste Alıma kapalıdır 📌

🌸Duamiz Ya Azim c.c🌸

Ya AZİM;Büyüklüğünün sınırı,emsali,ölçüsü olmayan,kendisine büyük ümitler beslenen.Bütün noksan sıfatlardan münezzeh ve mukaddes,her şeyden ulu,herkesten yüce,şanı büyük,azametli.

✅Dua sahibi icin Toplamda 10.000 tane Ya Azim c.c Esmaul Husnasi okunmuş olacak
✅Kişi başı herkes dua sahibi için 666 tane okuyacak yalnizca Dua sahibi 676 tane okuyacak

Kafiyesizsiir Kafiyesizsiir Mine duası;
Allah im Mine kulunun mesanesindeki hastalığı tamamen geçsin sifasini nasip et yarın lise sınavına girecek teyzesinin oğluna zihin açıklığı nasip et Amin

Kafiyesizsiir Kafiyesizsiir OKUDU
B Bademmm388 OKUDU
Oriana Oriana
Ocalh Ocalh
Sensual_in_love OKUDU
Namaria Namaria
Luluuu94
S sibellcim
hasbeee hasbeee
Cuel OKUDU
Umut_2019 Umut_2019
MoonfacedMom MoonfacedMom
aypare ackerman aypare ackerman
nursevdi nursevdi
_Gulnihal_
@badem33
Kafiyesizsiir Kafiyesizsiir senin için okudum canım allah kabul etsine
B Bademmm388 için de okudum

canım Kafiyesizsiir Kafiyesizsiir senin için okudum Rabbim kabul etsin.
bir de çalıştığım için akşamları okuyabiliyorum canım bildirimleri de ona göre yaparım günde 2 kişi olursa yetiştiremeyebilirim sorun olmazsa hergün bir kişiye okuyalım derim eğer sorun olacaksa da hakka girmeyim ben cıkayım canım listeden

✅Kızlar günlük bir kişi için mi okuyalım iki kişi için mi ortak karar alalım 😇✅

canım Kafiyesizsiir Kafiyesizsiir senin için okudum Rabbim kabul etsin.
bir de çalıştığım için akşamları okuyabiliyorum canım bildirimleri de ona göre yaparım günde 2 kişi olursa yetiştiremeyebilirim sorun olmazsa hergün bir kişiye okuyalım derim eğer sorun olacaksa da hakka girmeyim ben cıkayım canım listeden
Canim dur çıkma bir yere 😀uzun aradan sonra kavuştuk senle bir yere gondermem 🙈😁diğer kızlarla da ortak bir karar veririz büyük ihtimal günlük bir kişi için okunur iki kişi için okunsa bile sen geriden gelirsin

📌Liste Alıma kapalıdır 📌
✅SAYILAR DEGISTI CANLAR DIKKAT EDELIM ✅

🌸Duamiz Ya Azim c.c🌸

Ya AZİM;Büyüklüğünün sınırı,emsali,ölçüsü olmayan,kendisine büyük ümitler beslenen.Bütün noksan sıfatlardan münezzeh ve mukaddes,her şeyden ulu,herkesten yüce,şanı büyük,azametli.

✅Kişi başı herkes dua sahibi için 588 tane okuyacak yalnizca Dua sahibi 592 tane okuyacak

B Bademmm388 Fatoş duası;
Allah ım yavruma hayırlı sağlıklı uzun ömürler ver ailemin sevdiklerimin acısını gösterme. İş yerine açmış olduğum davamı kazanayım. Evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et rabbim

B Bademmm388

Oriana Oriana OKUDU

Ocalh Ocalh

Sensual_in_love

Namaria Namaria

Luluuu94

S sibellcim

hasbeee hasbeee

Cuel OKUDU

Umut_2019 Umut_2019

aypare ackerman aypare ackerman

nursevdi nursevdi

_Gulnihal_ OKUDU

begonvil1985 begonvil1985

Mucizemm222

Canim dur çıkma bir yere 😀uzun aradan sonra kavuştuk senle bir yere gondermem 🙈😁diğer kızlarla da ortak bir karar veririz büyük ihtimal günlük bir kişi için okunur iki kişi için okunsa bile sen geriden gelirsin
tamam canım Allah razı olsun :KK19: doğru diyosun canım yetiştirebildiğimi okurum zaten :KK200:

📌Liste Alıma kapalıdır 📌
✅SAYILAR DEGISTI CANLAR DIKKAT EDELIM ✅

🌸Duamiz Ya Azim c.c🌸

✅Kişi başı herkes dua sahibi için 588 tane okuyacak yalnizca Dua sahibi 592 tane okuyacak

B Bademmm388 Fatoş duası;
Allah ım yavruma hayırlı sağlıklı uzun ömürler ver ailemin sevdiklerimin acısını gösterme. İş yerine açmış olduğum davamı kazanayım. Evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et rabbim

B Bademmm388

Oriana Oriana OKUDU

Ocalh Ocalh

Sensual_in_love

Namaria Namaria

Luluuu94

S sibellcim

hasbeee hasbeee

Cuel OKUDU

Umut_2019 Umut_2019