• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hacetlerimiz için birlikte dua edelim🌺

Hayırlı geceler kızlar Kafiyesizsiir Kafiyesizsiir arkadasimizin interneti yokmuş o yüzden duaya devam edilemiyormuş. Eğer katılım olursa ben devam ettirebilirim🙋‍♀️

@Tubaa9533 @nursevdi Cuel Cuel @therewillbeaday @Bademmm388 @_Gulnihal_ braindamage braindamage Namaria Namaria @begonvil1985 Umut_2019 Umut_2019 Oriana Oriana @karyaa48 @ @Renkli Fiyonk @inckin @almina05 @Tospaagtd @Sensual_in_love @Mucizemm222 @adessa01 @sibell13 @dilhun80 @Tavuk_suyu @aypare-

Kızlar aklıma gelenler bunlar sizinde etiketlemek için aklınıza gelen arkadaşlar varsa etiketleyin lütfen. Ne kadar çok kişiden dua alırsak o kadar iyi. Kimin duası kabul olur bilinmez🌸

Bu arada katılmak isteyenler katilmak istediklerini yazarken, hangi duayi okuyabiliriz herkes fikrini yazsın çoğunlukta buluşalım 🧡

Bana kalırsa abdest zorunluluğu olmayan bi dua olursa daha iyi olur. Çünkü bu hafta içersinde ben de mazeretli olacağım muhtemelen.. Yine de çoğunluk neye uyarsa duamız o olur inşallah.. Bismillah diyip başlarız 🌹

Ben kendi fikrimi söyleyeyim eger ki katılım çok olursa 'Salat-ı Tefriciye' okuyabiliriz..

Bende katılırım canım 🥰🥰

Kızlar ben de katılırım, ne zaman başlıyorsunuz belli mi? Çok bakamadım buraya bir süredir. Babam covid pozitif bir süredir karantinadayız ailecek, dualarınızda bizi de dahil ederseniz sevinirim honeymilkkk honeymilkkk

Canım çok çok geçmiş olsun🙏 Rabbim tez zamanda babana şifa versin inşallah 🙏🙏

Hayırlı geceler kızlar Kafiyesizsiir Kafiyesizsiir arkadasimizin interneti yokmuş o yüzden duaya devam edilemiyormuş. Eğer katılım olursa ben devam ettirebilirim🙋‍♀️

@Tubaa9533 @nursevdi Cuel Cuel @therewillbeaday @Bademmm388 @_Gulnihal_ braindamage braindamage Namaria Namaria @begonvil1985 Umut_2019 Umut_2019 Oriana Oriana @karyaa48 @ @Renkli Fiyonk @inckin @almina05 @Tospaagtd @Sensual_in_love @Mucizemm222 @adessa01 @sibell13 @dilhun80 @Tavuk_suyu @aypare-

Kızlar aklıma gelenler bunlar sizinde etiketlemek için aklınıza gelen arkadaşlar varsa etiketleyin lütfen. Ne kadar çok kişiden dua alırsak o kadar iyi. Kimin duası kabul olur bilinmez🌸

Bu arada katılmak isteyenler katilmak istediklerini yazarken, hangi duayi okuyabiliriz herkes fikrini yazsın çoğunlukta buluşalım 🧡

Bana kalırsa abdest zorunluluğu olmayan bi dua olursa daha iyi olur. Çünkü bu hafta içersinde ben de mazeretli olacağım muhtemelen.. Yine de çoğunluk neye uyarsa duamız o olur inşallah.. Bismillah diyip başlarız 🌹

Ben kendi fikrimi söyleyeyim eger ki katılım çok olursa 'Salat-ı Tefriciye' okuyabiliriz..
Bende uzun bir dua değilse katılmak isterim canım yetiştirebilmek adına🥰

Çok geçmiş olsun canim benim 😔 Rabbim biran evvel babanın şifasını versin sizlere de bulaşmadan atlatsın, geçsin bitsin insallah..Canim yarın aksama kadar toplanirsak insallah yarın akşam, olmadi en geç pazartesi başlarız diye umuyorum🧡

Canım çok çok geçmiş olsun acil şifalar❤️

Canım çok çok geçmiş olsun🙏 Rabbim tez zamanda babana şifa versin inşallah 🙏🙏
Allah razı olsun kızlar çok şükür erken teşhisle ilerlemeden fark ettik şuan durum stabil :KK200:

Sayı bakımından zorlamayacak bir dua olsun bence de arkadaşlar. Ve huvel kavuiyyul aziz çekmiş miydik daha önce bilmiyorum ama etkisi büyük diye biliyorum benim önerim bu çoğunluk ne derse o olsun😊
Evet kuzum bunun etkilerini ben de duymustum. Inşallah bu da olabilir 🤗

Back
X