Hacetlerimiz için birlikte dua edelim🌺

Yeni duaya başlayalım istersen.
Niyetim:Ya Şafi Rabbim evladıma kalıcı şifa ver,her yönden gelişimini hızlandır,ilmini arttır. İçinde bulunduğumuz durumdan feraha çıkar. Gönlümden geçeni en kısa zamanda gerçekleştir

Yeni duaya başlayalım istersen.
Niyetim:Ya Şafi Rabbim evladıma kalıcı şifa ver,her yönden gelişimini hızlandır,ilmini arttır. İçinde bulunduğumuz durumdan feraha çıkar. Gönlümden geçeni en kısa zamanda gerçekleştir
Canım şöyle yapalım mı temiz ağızdan ful birbirimiz için okuyalım , sadece ben okuyayım 16641 ya Latifi senin niyetine sonra sen de benim niyetime okursun süre 4 gün olsun ne dersin az gelirse süre bir gün daha ilave ederiz

Duamız 16641 ya Latif esması dua sahibi için okunacak
Abdestli okumaya özen gösterelim
Televizyon karşısında okumamaya gerekirse namaz sonraları okumaya özen gösterelim
Hızlı anlaşılmaz bir şekilde değil huşu içinde okumaya çalışalım
Süre 4 gündür 🌸
A Ada-Anne duası;

Yagmurzamani_ Yagmurzamani_

Duamız 16641 ya Latif esması dua sahibi için okunacak
Abdestli okumaya özen gösterelim
Televizyon karşısında okumamaya gerekirse namaz sonraları okumaya özen gösterelim
Hızlı anlaşılmaz bir şekilde değil huşu içinde okumaya çalışalım
Süre 4 gündür 🌸
A Ada-Anne duası;

Yagmurzamani_ Yagmurzamani_
Canım ben bir kaç gün namaz kılamıycam ,ama öbür dediklerine dikkat ederim.Eğer istersen sende niyetini paylaş. Bende bu dört gün içinde sana okuyayım

Yagmurzamani_ Yagmurzamani_ canım ben bitirdim, senin adına bağışladım. Allah tez zamanda sayısız güzel kapılar açsın, gönlünden geçenleri kabul etsin.
İstersen başka dualar ile devam edebiliriz
Allah razı olsun ben de bitirdim duanı ettim Allah hayırlısı ile dualarını kabul eylesin tez vakitte amin ❤️

Back
X