Çok guzel bende katılmak isterim aranıza bende dua ederim inşallah
canım listeye yazıyorum o zaman ismini şimdiden okumaya başla okuyabildiğin sayıyı kumbara yapalım llaymilya için 12.sinde bitttiğinde sıradaki arkadaş için de okumaya başlarsın Ancak kurallar var onları kabul edersen ekliyeyimBen sonradan geldim ama benim için mutlulukla kabul ederim arkadaşi ne kadar çok insanın birbirine duası olursa bence o kadar iyi kimin kime duası kabul olur Allah bilir belki bir gelenin duası daha hızlı kabul oluyordur hepimize vesile olur. Benim duamda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü tekrardan bir evlat ve eşimle tatlı kızıma da sağlıkli bir ömür yuvamin huzurunun devamını rabbimden istiyorum inşallah...
Tamam farketmez benim için beklerim de diğerine alırsınız inşallah hayırlı evlat için istiyorum bende ben yinede dua ederim hepinize allah razı olsuncanım listeyi kapatmıştık ama arkadaşlar itiraz etmezse liste 3 gün daha uzuyacak çünkü benim için farketmez bekliyelim bakalım kızlar ne diyecek
Tamam kurallar nedir inşallah kabul ediyorum bende başlıyorum ozamancanım listeye yazıyorum o zaman ismini şimdiden okumaya başla okuyabildiğin sayıyı kumbara yapalım llaymilya için 12.sinde bitttiğinde sıradaki arkadaş için de okumaya başlarsın Ancak kurallar var onları kabul edersen ekliyeyim
listeye yazdım sen okumaya başla canım 12 sine kadar kumbara için okursun 12 sinden sonra da debusi içinTamam farketmez benim için beklerim de diğerine alırsınız inşallah hayırlı evlat için istiyorum bende ben yinede dua ederim hepinize allah razı olsun
Tamam teşekkürler allah razı olsun okurum nekadar olucak 8600 mu okunacak yada daha fazla olurmulisteye yazdım sen okumaya başla canım 12 sine kadar kumbara için okursun 12 sinden sonra da debusi için
8600 canım istersen fazlasını okuyabilirsinTamam teşekkürler allah razı olsun okurum nekadar olucak 8600 mu okunacak yada daha fazla olurmu
canım Allah kabul etsin kumbaraya attım 12.sinden itibaren debusiye başlayıcaz isteresen okumaya başlıyıcaz 14 e kadar 8.250Milyaay kardeşimiz için 8600 okudum. Allahım kabul etsin inşallah şimdi sırada kime okunacak
Sealand canım benim duamda şöyle;
Sağlıklı sıhatli büyütebileceğim sağlıklı sıhhatli hayırlı evletlar nasip eylesin tez vakitte rabbim inşallah aynı zamanda benim gibi evlat hasretiyle yanan arkadaşlarımında rabbim hayırlısıyla tez vakitte kucaklarını doldursun inşallah...[/QUOa
Aminnnn. Benim duam da böyle sealand. Tez zamanda sağlıklı saliha evlatlar istiyorum insallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?