- 14 Haziran 2013
- 988
- 968
- 303
Arkadaşlar bugün kan verdim adet tarihime göre 4+1 haftalık hamileyim kan değerim 36.9 çıktı pko olduğu için geç döllenme oluyor inşallah hayırlısı ile tüm isteyenlere nasip eder Rabbim ve sağlıkla kucağımıza alacağımız hayırlı salih sağlıklı ve huzurlu evlatlar olurlar dualarımda siniz ne olur bana dua edin
gozun aydin cnm saglikla kucagina al insallah.Arkadaşlar bugün kan verdim adet tarihime göre 4+1 haftalık hamileyim kan değerim 36.9 çıktı pko olduğu için geç döllenme oluyor inşallah hayırlısı ile tüm isteyenlere nasip eder Rabbim ve sağlıkla kucağımıza alacağımız hayırlı salih sağlıklı ve huzurlu evlatlar olurlar dualarımda siniz ne olur bana dua edin
gozun aydin cnm saglikla kucagina al insallah.
bizede dua et olurmu taze anne
icimden geciyordu senin tez vakitte hamis olacagin.
canım 8000 okudun değil mi sayı değişmiştiSealand feyza arkadaşımız için okudum listeye ekler misin
çok sevindim canım sağlıkla hayırla eline almayı nasip etsinArkadaşlar bugün kan verdim adet tarihime göre 4+1 haftalık hamileyim kan değerim 36.9 çıktı pko olduğu için geç döllenme oluyor inşallah hayırlısı ile tüm isteyenlere nasip eder Rabbim ve sağlıkla kucağımıza alacağımız hayırlı salih sağlıklı ve huzurlu evlatlar olurlar dualarımda siniz ne olur bana dua edin
8000 mi okudun canım sayı değiştiYazyagmuru için okudummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?