İnşallah xanim senin de transfere az kalmış. Önce sen sonra ben peşinden geleyim ınşallahVardir canim bunda da bir hayir icini ferah tut ins.ayni zamanlarda olur ikimizin
Ah canım o haberi vermem nasip olsun da fizanda olsanız bulurum sizi. İnşallah hepimizin duaları kabul olur ve müjdelerimizi veririz birbirimize
canım artık 8000 okuyoruz tamamlayabilir misin7600 okudum
yazyağmuru tamamlandı canım kumbaradan hatta 30 bin kumbara daha fazla kaldı güzbahar için ise 30.000 küsür eksik mesaj attım yeni genelde mesajdan sonra dönüyorlar cevap geldiğinde inşaalah tamamlanacak okumayanları unutmamak için yazıyorum okuduklarında kumbaraya atıyorumSealand benden onceki 2 kisinin listesi tamamlanmamis canim onlar ne olacak bitmesinimi beklesek acaba
Duami yaziyorumSealand
Estağfurullah estağfurullah estağfurullah la ilahe illallah muhammeden resulullah. Allahim bu listedeki kardeslerimle gunahsiz agizdan dua ederek hep birlikte kapina geldik butun dileklerimizi senden istemeye geldik bizi bos cevirme yarabbim. Sen dilersen hersey olur sen dilersen bu aciz gunahkar kullarinin dilekleri gercek olur bizim dualarimizada ol de yarabbim. Cocuklarimi esimi annemi kardeslerimi herturlu kotulukten koru yarabbim esimle muhabbetimizi arttir yuvamizi her turlu kotulukten koru Allahim paramiza bereket ver bize hayirli rizik kapilari ac yarabbim burada okunan dualari peygamber efendimiz (s.a.v) efendimizin ruhuna, babamin ve buradaki arkadaslarin ahite goc eden yakinlarinin ruhunada hediye eyledik kabul eyle yarabbim. Evlat acisi gosterme yarabbim biz seni unutsakta sen bizi unutma Allahim AMİN
canım 8000 okunuyordu tamamlayabilir misinKızlar ben hakimehnm in dışındaki herkese 7.600 okudum bir kişi kaldı onu da bu gün tammlarim allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?