- 28 Temmuz 2015
- 1.551
- 1.740
- 133
aynı seyi dün bende yaşadım geçen hafta hcg değerlerim iyi gitti artık bir sorun yok nasılsa dedim kanı verdim beklerken magza gezeyim dedim bi tulum beğendim ve aldım kan sonucu çıktı bi saate değerler yerinde kalmış yükselmemiş dediler usulca çıktım ve mazaya ben bu tulumu görmek istemiyorum artık dedim ve usulca geri verdim üzülmeyeceğim desemde etkileniyorums.a dua bacılarım nasıl anlatayım bilemiyorum
yazdıklarınızı hepinizin okudum
her okudugumda agladım
c.tesi kan verdim
merkezin yanında bi dükkan vardı bebek bornozu satılıyodu
kadın bnu alın size ugur getirecek dedi
eşim aldı inş dedi
neyse eve geldim 2.30 hemşiere aradı
teli nasıl actımı bilemedim
kocaman cıktı sesi beynimi tırmalayan
dilek hanım üzgünüm müjdeli haber vermk isterdik
ama malesxef
NEGATİF NEGATİFFFFFFFFFFFF degi
sadece yinede bi umut zar zor kac cıktı dedim
000000000000000000 SIFIRRRRRRRRRRR sıfarrrrrrrrrrrrrrrrr dedi
yıkıldım önce oda cötü başıma sonra ank
her yer kapkara oldu
eşim sürekli arıyoı acamıyodum
akşm eşim geldi
halimden anladı
boynuma sarıldı hün gür hüngür agladık
beni teseli etme peşindeydi bni teselli etme yanıyom ben kavruluyom ben dedim
cigerlerim yanıyo bogazım bi şi vardı yumruk gibi nefes alamıyodum
eşim dediki
sen yine iyisin ya benim yıkılmam senin yine bi evladın var ya ben bide benim acımdan bak dedi
bu bni iyice bitrdi veremedim eşime bi evlat veremedim keşke yaşım genç olsaydı umudum bitti tükendi
hemşie dedi mehmet bey sizi arıyack niye dedim zar zor gecmiş olsun dilemk icin dedi
yawww bna dr demişti ki embiriyolar saglıksız kalitesiz
madem kalitesiz niye yaptı bu beynimi yiyo biritiyo
biz bu tüp bebk için arabayı sattık biz pazara dahi gitmedik ben kuruyla idare ederim dedim markete gitmedik idare ederim dedim dogal gazım kesildi idare ederim dedim biz bu parayı öle birktirdik halada bnkaya 1200 borç var
belliki bazıları için 11 bin ufak bi para ama bizim için çokk para tm bu para gitti ama tutsaydı acımazdım egerki bile bile dr mahsuz koyduysa yada fos olmayan boş embiriyo koyduysa
ALLAHA havele ediyom öteki dünyada iki elim yakasında
elini tutup yalvarmıştım hocam önce ALLLAHA sonra sana diye boş embiriyo koyduysa beni boşa umutlndrdysa öteki dünyada alacam olsun
2-3 gündür hayalt gibiyim yerde migöktemi bilmiyom hiçç iyi degilim
t.bebekte morel çok önmliydi
benim tedavim kaos gibi gecti destkcim yoktu eşim sadece o vardı ne ana ne bacı
kimsem yoktuuu
yawww kızlarr yanıyommm yaa icimde köz sönmüyoo sönmüyoo nefes alamıyommm boguluyomm
keşke yaşım genç olsa hiç bişi teseli etmiyo beni haşaaaaaaaaaaa bin haşaaa ALLAHA isyan etmiyorum etmemde verende o vermeyende ALLAH dan gelen başım üstüne amaaa yanıyom bennn yanıyommm yanıyooo
Canim insallah yakin zamanda Rabbim guldurdun yuzunuzus.a dua bacılarım nasıl anlatayım bilemiyorum
yazdıklarınızı hepinizin okudum
her okudugumda agladım
c.tesi kan verdim
merkezin yanında bi dükkan vardı bebek bornozu satılıyodu
kadın bnu alın size ugur getirecek dedi
eşim aldı inş dedi
neyse eve geldim 2.30 hemşiere aradı
teli nasıl actımı bilemedim
kocaman cıktı sesi beynimi tırmalayan
dilek hanım üzgünüm müjdeli haber vermk isterdik
ama malesxef
NEGATİF NEGATİFFFFFFFFFFFF degi
sadece yinede bi umut zar zor kac cıktı dedim
000000000000000000 SIFIRRRRRRRRRRR sıfarrrrrrrrrrrrrrrrr dedi
yıkıldım önce oda cötü başıma sonra ank
her yer kapkara oldu
eşim sürekli arıyoı acamıyodum
akşm eşim geldi
halimden anladı
boynuma sarıldı hün gür hüngür agladık
beni teseli etme peşindeydi bni teselli etme yanıyom ben kavruluyom ben dedim
cigerlerim yanıyo bogazım bi şi vardı yumruk gibi nefes alamıyodum
eşim dediki
sen yine iyisin ya benim yıkılmam senin yine bi evladın var ya ben bide benim acımdan bak dedi
bu bni iyice bitrdi veremedim eşime bi evlat veremedim keşke yaşım genç olsaydı umudum bitti tükendi
hemşie dedi mehmet bey sizi arıyack niye dedim zar zor gecmiş olsun dilemk icin dedi
yawww bna dr demişti ki embiriyolar saglıksız kalitesiz
madem kalitesiz niye yaptı bu beynimi yiyo biritiyo
biz bu tüp bebk için arabayı sattık biz pazara dahi gitmedik ben kuruyla idare ederim dedim markete gitmedik idare ederim dedim dogal gazım kesildi idare ederim dedim biz bu parayı öle birktirdik halada bnkaya 1200 borç var
belliki bazıları için 11 bin ufak bi para ama bizim için çokk para tm bu para gitti ama tutsaydı acımazdım egerki bile bile dr mahsuz koyduysa yada fos olmayan boş embiriyo koyduysa
ALLAHA havele ediyom öteki dünyada iki elim yakasında
elini tutup yalvarmıştım hocam önce ALLLAHA sonra sana diye boş embiriyo koyduysa beni boşa umutlndrdysa öteki dünyada alacam olsun
2-3 gündür hayalt gibiyim yerde migöktemi bilmiyom hiçç iyi degilim
t.bebekte morel çok önmliydi
benim tedavim kaos gibi gecti destkcim yoktu eşim sadece o vardı ne ana ne bacı
kimsem yoktuuu
yawww kızlarr yanıyommm yaa icimde köz sönmüyoo sönmüyoo nefes alamıyommm boguluyomm
keşke yaşım genç olsa hiç bişi teseli etmiyo beni haşaaaaaaaaaaa bin haşaaa ALLAHA isyan etmiyorum etmemde verende o vermeyende ALLAH dan gelen başım üstüne amaaa yanıyom bennn yanıyommm yanıyooo
100 aldım cnm Rabbim kabul etsinKızlar yeni sayfa açmak istemedim aciil dualarınıza ihtiyacımız var gönlünüzden ne kadar geçerse Ya-Halim okurmusunuz
Canım senin için 9,200 adet, kumbaramız için de 1,000 adet Ya Fettah zikrimi tamamladım. Rabbim kabul etsin, gönül muradını nasip etsin inşallah kuzucum. Allah razı olsun senden, duamıza vesile oldun canımmmKURALLAR
*Okuma süresi 3 gün ,zamanında bildirim yapılmalı,aşağıda son okuma tarihi var.
*Her kişi için her okumada 9200(Toplam: 489.489=239.121 Ya Fettah C.C.)
*Listeden çıkmak yok yarı yolda bırakmak yok .
*Fazla okumak isteyenlerinkini kumbara yapabiliriz
Hakimem için okuma bitti.
6Sealand için liste
SON OKUMA TARİHİ 12.04.2016 KİŞİ BAŞI:9200
1 G guzbahar .........................................9200(7,8,9,10)
2azap_cicegi (DİLEK) .......................
3 B busenebenimsenem (GÜLŞAH) .....
4nisamelek (EDA)............................
5.HakimeHNMMM ............................
6.Sealand (SEDA).............................9200
7.ALYAKAREN (AYŞE)...........9200
8.gulfuren ......................................
9. D Debusi (ŞEHBAL).................9200
10.denizinmavisi (SELİN).........9200
11. K kartanem2 (SULTAN) ..........9200
12.Forever07 ................
13asilzade02 .............................9200
14evTik (BURCU).....................9200
15 K krkr .........................................9200(7,8)
16femmepetal ...........................
17guiding1 .................................9200
18 GÜLTEN ANNE ..........................
19Tubdur32 ...........................9200+
20mhnds_ ...................................9200
21 @kayacans ..................................
22 @NEFSSEMS..............................9200
23saydin78 (SEVDA) ......................
24zge83 .........................................9200
25Hannaz .....................................9200
26Senfonim (ZEYNEP)
kumbara: 9060
Seda (Sealand)duası:
Bismillahirrahmanirrahim
Tez zamanda dünya ve ahirette yüzünü güldürecek imanlı takva sahibi hiçbir kötü alışkanlığı olmayan karşılıklı sevip ve saygı duyabileceği ,mert,merhametli,ona sahip çıkacak ,çalışkan,evine düşkün,birlikte iken Rabblerini unutmayacağı ve Rabbinin rızası üzerine bir hayat yaşayacakları ve cennette de eş olacak biri ile mutlu bir evlilik ve kısa zamamda salih ve saliha çocuklar AMİN.
*Huzurlu yuva
HANNAZ a eşi ile mutlu huzurlu bir yuva
ŞEHBAL(debusi) sağlıklı bereketli bir yuva ve hayırlı iş kapısı ve kendilerine ait bir ev EDA(Nisamelek.) oğluna hayırlı sağlıklı uzun ömür GÜLŞAH(busenebenimsenem) huzurlu yuva ve mutlu bir evlilik
........................................................................................................................................
*Evlat
GÜZBAHAR,DİLEK(azapçiçeği),AYŞE(alyakeren :kardeşlerinede hayırlı eş ve çocuklar)ve SULTAN(kartanem),SUKASİDESİ (ayrıca şifa)sağlıklı evlatlar SEVDA(saydin78:kardeşinede hayırlı eş ve çocuklar) BURCU(evtik) ASİLZADE02(ayrıca şifa)
............................................................................................................................................................
*Eş ve çocuklar
SEDA(sealand),SELİN(denizin mavi.) ,ZEYNEP(senfonim)hayırlı mutlu olacağı eş ve çocuklar
canım 1.000 adet okurum bende. Rabbim gönlünden geçeni ömrüne dahil etsin inşallahKızlar yeni sayfa açmak istemedim aciil dualarınıza ihtiyacımız var gönlünüzden ne kadar geçerse Ya-Halim okurmusunuz
Sealand senin için okudum, Allah dualarını karşına çıkarsın hayırlısıyla inşallah.
Sealand arkadaşım okudum Allah dualarımızı kabul etsin Rabbim gönlüne göre versin
Sealand okudum canım senin için
Allah razı olsun kızlar Rabbim dualarımızı kabul ederek cevap versin inşaalahSealand okudum canım senin için Rabbim sana tez gönlünden geçen hayırlı bir eş ve çocuklar nasip etsin, okuyan tüm arkadaşlara ve bana gönlümüzden ne geçiyorsa en kısa zamanda yaşatsın...
canım hayırlısı olsun..benim kardeşimde bebek çok istiyordu... biraz ara vereyim bebek olayını düşünmeyeyim ,ALLAH nezaman nasip ederse dedi 2 ay sonra hamile kaldı şimdi çok tatlı lülüş saçlı bir oğlu var..Rabbim sanada nasip edecekKızlar dua kardeslerim ben negatif sonuç aldım. Bebek sayfasını kapatmaya çalışıyorum. Nasıl olacak bilmiyorum kalbim çok acıyor ama eşime söz vermiştim bu son diye. Hakkınızı helal edin. Okumaları ma devam ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?