evet cnm asilzade den kaç gündür haber yok9600 mu okyrz artik
9600 okudun değil mi cnmKendim icin okudum, okuyan herkesten Allah razi olsun Rabbim gonlunun muradini versin insallah
Seline okudum canım bn 9600evet cnm asilzade den kaç gündür haber yok
cnm sen debusi için okudun değil mi 9600Sealand okudum 9600 Allah kabul etsin inşaAllah..
cnm listeye alabilirim seni bir arkadaşdan haber yok sanırım listeden çıkacak herkes için ayrı ayrı 9600 okuyoruz ayın 24 . üne kadar denizinmavisine okuyacacaz 9600'şar tane herbirimiz üç günde bir listeye alaıyım mıKızlar iyi akşamlar.. Grubunuz kapalı grup mu? Bir de kaç günde 9600 okuyosunuz? Allah izin verirse ben de okumak isterim..
Okudum evet yazmıştım galibacnm sen debusi için okudun değil mi 9600
Canim şimdi kaçtane okuyoruzcnm listeye alabilirim seni bir arkadaşdan haber yok sanırım listeden çıkacak herkes için ayrı ayrı 9600 okuyoruz ayın 24 . üne kadar denizinmavisine okuyacacaz 9600'şar tane herbirimiz üç günde bir listeye alaıyım mı
cnm şimdilik 9600Canim şimdi kaçtane okuyoruz
yetiştiremediğin zaman söyle ben sana yardım ederim...üzülme canım..Sealand debusi için 6000 tane okudum
Hakkını helal et,ya kızlar bana çok geliyor bu sayı,her an elimde zikşrmatikle dolaşıyorum,çalışıyorum ve 2 çocuk var
Allah biliyor çok zorlanıyorum ama yetiştirmeye çalışıyorum hepimizin mazeretleri vardır tabi ki ama ne olur mazur görün beni,çıkmak da istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?