Tamam okurum inşallahörneğin 1. kişi için herkes dört gün içinde 13,300 okuyacak(toplamda 239.121 oluyor,herkese bir ya fetttah hatmi yapılmış olacak) Dört günden sonra 2. kişiye geçicez ona da 13.300'şer okuyacak herkes 4 gün süre zarfında bu böyle gidecek uzun sürecek bir liste olacak
Cnm sen 2. e 3. kişiden başlamak üzere 4. kişi de dahil 13.300 er okumaya başlayabilir misin Çünkü onların listeleri daha kapanmadı daha
Sanırım 4.ye okuyabileceğim sadece yetişmez gibiörneğin 1. kişi için herkes dört gün içinde 13,300 okuyacak(toplamda 239.121 oluyor,herkese bir ya fetttah hatmi yapılmış olacak) Dört günden sonra 2. kişiye geçicez ona da 13.300'şer okuyacak herkes 4 gün süre zarfında bu böyle gidecek uzun sürecek bir liste olacak
Cnm sen 2. e 3. kişiden başlamak üzere 4. kişi de dahil 13.300 er okumaya başlayabilir misin Çünkü onların listeleri daha kapanmadı daha
5.arkadaşımızYENİ LİSTE:
KURALLAR
*Okuma süresi 4 gün ,zamanında bildirim yapılmalı,aşağıda son okuma tarihi var.
*Her kişi için her okumada 13.300 (Toplam: 489.489=239.121 Ya Fettah C.C.)
*Listeden çıkmak yok yarı yolda bırakmak yok .
*Fazla okumak isteyenlerinkini kumbara yapabiliriz
LİSTE ALIMA AÇIK
2.Monee için eksikler:
7tuuba84
8 S shibalba
11yeniuye01
15guiding1
3. Lale kozan için eksikler:
1.Kadriye1944 .................
7tuuba84
8 S shibalba
10 I iki kiz annesi
11yeniuye01 .............
15guiding1
16 G guzbahar ...............
4.Hayata_umutla için son okuma tarihi :10.07.2016 kişi başı :13.300 'süreyi bayram olduğu için biraz uzattım'
1.Kadriye1944 .................
2. M Monee (Hüceyla) ..............
3.Lale kozan (veysiye)..............
4.Hayata_umutla ................
5Mavi_Eftelya ............................
7tuuba84
8 S shibalba
9cilekli_sut ..................................
10 I iki kiz annesi
11yeniuye01 .............
12Sealand (seda).....
13 D Debusi (Şehbal)..........
14 H hayatalya ...................
15guiding1
16 G guzbahar ...............
17yorgun anneanne ...............
18Hannaz ....................13.00
hayata umutla nın duası:
❤allah razı olsun amin inşallahHayata umutla için okuyorum ben canım daha bitmedi bitince yazıcam inş.rabbim duasını kabul etsin en kısa zamanda inş.?
Sealand Yeni listeye benı de eklermısın başlarsanız
4.sıra hayata umutla için 13.300 okudum Rabbim gönlündeki hayırla nasip etsin insallah amin.
Allah razı olsun canlarım iyiki varsınız allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah ❤❤❤❤❤❤❤❤❤Hayata umutla için okudum ..rabbim gönlüne göre versin arkadaşım herşey gönlünce olsun ...
Allah razı olsun canım benim hepiniz hakkınızı helal edin benimde hepinize helal olsunHayata-umutla ve isra06 için 13,300 'er okudum.....Dualarına yürekten amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?