cnm isra ya 14.100 okudun değil mi sayı değişmişti ayrıca ne güzel duan kabul olmuş Rabbim sağlıkla ve hayırla eline almayı nasip etsin bizim ve tüm isteyenlerin duası kabul olur inşaalah bize de dua eder misin hamilelerin duası geçer inşaalahAa israya ben 13300 okudumSealand sen 4300 okudum ordan al ona ekle geriyide eksiklere ekle
Hannaz cnm isra ve isra dan sonrası için okuduğun kişiler çin 14.100 tamamladın değil mi cnm
Canım allah razı olsun ediyorum heoinize dua 13300 israya okudum 4daha okudum ya ordan ekle şuan biraz daha okunaya çalışıyorum inşallah bildircem sonra sanacnm isra ya 14.100 okudun değil mi sayı değişmişti ayrıca ne güzel duan kabul olmuş Rabbim sağlıkla ve hayırla eline almayı nasip etsin bizim ve tüm isteyenlerin duası kabul olur inşaalah bize de dua eder misin hamilelerin duası geçer inşaalah
Hannaz cnm isra ve isra dan sonrası için okuduğun kişiler çin 14.100 tamamladın değil mi cnm
MAŞALLAHGünaydın kızlar sizinle paylaşmak istedim ben hamileyim bugun silik cizgiyi gördüm dualarımızdan eksik etmeyin isteyen herkese nasip etsin inşallah
@isra_06 kardeşim için 14.100 okudum duasını yaptım .rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah amin
@isra_06 kardeşim için 14.100 okudum duasını yaptım .rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?