Allah razı olsun cnm4 000 EKSİKLER İÇİN OKUDUM
ÖNEMLİ DEĞİL CANIMAllah razı olsun cnm
ÖNEMLİ DEĞİL CANIMAllah razı olsun cnm
doğru haklısın cnm ben de okumayanlara sürekli mesaj yolluyorum ama bu kaçıncı mesajım gruptan çıkarsam bu sefer okunanlar, okunmayanlara okumamış olacak,herkes birbirne hak geçmeden okusun istiyorum Ancak çok yavaş gidiyoruz diğer gruplara göre.Eksikler bitmeden yeni kişiye geçmek istemedim ama yeni listeyi şimdi hazırlıyorumeksikler için 2000 okudum.....biraz hızlanalım kızlar bluedew cuma günü bitiyordu...yeni arkadaşa geçelim bence...böyle liste sonu gelmez...
haklısın tatlım..baştan söylüyoruz zamanı olmayan katılmasın ..veya okumakta zorlanan yardım istesin yardımcı olalım diyoruz....bir görünüp kaybolan kendine okuttuktan sonra görünmeyen gruba girip bir açıklama yapsın ki bizde ona göre liste yapalım ...doğru haklısın cnm ben de okumayanlara sürekli mesaj yolluyorum ama bu kaçıncı mesajım gruptan çıkarsam bu sefer okunanlar, okunmayanlara okumamış olacak,herkes birbirne hak geçmeden okusun istiyorum Ancak çok yavaş gidiyoruz diğer gruplara göre.Eksikler bitmeden yeni kişiye geçmek istemedim ama yeni listeyi şimdi hazırlıyorum
haklısın tatlım..baştan söylüyoruz zamanı olmayan katılmasın ..veya okumakta zorlanan yardım istesin yardımcı olalım diyoruz....bir görünüp kaybolan kendine okuttuktan sonra görünmeyen gruba girip bir açıklama yapsın ki bizde ona göre liste yapalım ...ben herzaman yardıma hazırım...
aslında sabırlı bir insanım ama hakka girilmiş oluyor...liste 4 gün diyoruz..cuma bitmesi gereken liste salıya atıyorsa sıkılıyorum ..bu arada 1 kişiye daha okurduk..
eksikler için bende yardımcı olmaya çalışıyorum...istersen sanada yardımcı olurum özelden yaz..
Tam anlatamadım. Onlar eksik kalınca üzülüyorum tamamlayıp bitirmek istiyorum.eksikler için bende yardımcı olmaya çalışıyorum...istersen sanada yardımcı olurum özelden yaz..isterimki herkese dua edelim isteklerimiz olsun...hep beraber o sevinci yaşayalım..
aynen üzülüyorum...Tam anlatamadım. Onlar eksik kalınca üzülüyorum tamamlayıp bitirmek istiyorum.Allah razı olsun
aynen üzülüyorum...eksikleri temizleyelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?