tamam cnm ekliyorum yenidenEderim canım niye olmasin ki benimde hacetim var yalnız bu sefer eğer yeniden okumaya başlanacaksa
cnm yarına kadar sealand için 14.100 okumaya çalış cnm çünkü yarın sealand ın okuması bitiyor yarından sonrada debusi için sonraki 4 gün içinde 14.100 okuman gerekiyortamam cnm ekliyorum yeniden
ona bir kaç kere mesaj çektim geri dönmedi hiç okumada yapmadı şimdiye kadar o yüzden listeden çıkardım ancak geri dönüş yaparsa listeye yeniden eklerimMavi elmayı unutmuşsun sanırım , o arkadaş da listeye katılmıştıSealand
on
ona bir kaç kere mesaj çektim geri dönmedi hiç okumada yapmadı şimdiye kadar o yüzden listeden çıkardım ancak geri dönüş yaparsa listeye yeniden eklerim
herkese ayrı ayrı kişi başı okuma sayısı olan 14.100 ü okuyucaz inşaalah her 4 günde liste yenileniyor mesela sealand yarın bitecek toplamda 239.121 okunmuş olacak sealand a. Sealand bitince debusiye geçicez yarın ona da 16 sına kadar herkes 14.100 okuyacak yine toplamda yine 239.121 olacak bu böyle devam edecek liste bitene kadarNe zamana kadar 14.100 okuyacağız?
Amin canım inşşş ..Benim duam ailemin sağlıklı olması...hayatındaki problemlerin tez zamanda çözülmesi....
öyle cnm sayılar biraz karışık Rabim dua kardeşliğimiz bozmasın dualarımızı hata ve eksiklerimizle kabul etsin inşaalahVay be buraya ilk katıldığım gün aklıma geldi , ne sormuştum sana yüz kere :))Sealand
cnm iki kız annesi 25 temmuzdan beri siteye girmemiş ve çok mesaj attım cevap alamadım onun eksiğini sonradan giren arkadaşlar tamamladı Allah kabul etsin aslında herkes ona okumuştu ama önemli bir mazereti vardır belki ses seda yok ...Sealand benim için iki kız annesi vs vardı onlar okudu mı çıkardın mı kim okuyacak
Tamam kardeşim. Allah razı olsuncnm iki kız annesi 25 temmuzdan beri siteye girmemiş ve çok mesaj attım cevap alamadım onun eksiğini sonradan giren arkadaşlar tamamladı Allah kabul etsin aslında herkes ona okumuştu ama önemli bir mazereti vardır belki ses seda yok ...
Allah senden de razı olsun kardeşimTamam kardeşim. Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?