debusi ve kendine okudun o zaman cnm değil mi guiding e okuyorsun değil miBende bedusu için okudum bitti simdi de 11 çi arkadas için başlayacağım
Debisi bitti kendime okuyorum ara ara guidimg başladım yeni canımdebusi ve kendine okudun o zaman cnm değil mi guiding e okuyorsun değil mi
allah razı olsun hepimizin duası kabbül olsun
12. kişideyiz cnm 2. kişiden sonra okumamışsın 3 ,4,5,6,7,8,9,10 11 yani 6 kişi için okuman gerekiyor 6X14.100=84.600 ediyor, okuyabilirsen alayım okuduğunu kumbara yapıcam eksikleri çabuk tamamlayıp listeleri bitirmek için seni 18. olarak listeye alıcam çünkü listeyi yeniden düzenledim kabul edersen alayım ya da diğer tura katıl.Merhaba listede vardım okuyordum ama özel sebeplerden bildirim yapamadım çıktım mı listeden
Öyleyse bileyim
Ne yapcam okuduklarımı kendime niyetlenip tamamlasam mı acaba
bin tane eksikler için okudum12. kişideyiz cnm 2. kişiden sonra okumamışsın 3 ,4,5,6,7,8,9,10 11 yani 6 kişi için okuman gerekiyor 6X14.100=84.600 ediyor, okuyabilirsen alayım okuduğunu kumbara yapıcam eksikleri çabuk tamamlayıp listeleri bitirmek için seni 18. olarak listeye alıcam çünkü listeyi yeniden düzenledim kabul edersen alayım ya da diğer tura katıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?