canım Rabbim tez zamanda feraha çıkarsın. Biz kimin okuyup okumadığını bilmediğimizden bekliyoruz ...yetiştiremeyen arkadaşlara yardıma hazırım...benim listem bitti...eksiklere yardımcı olup kapatalım...diyorum...duyarlılığın için sağol....Bu arada kimsenin hakki kalsın istemiyorum gecikme için kusuruma bakmayın :l ama inanki nete girmeye bile vaktim olmuyor bu son zamanlarda
Elimden geldiği kadar sizinle olmaya vede duaniza katılmaya caba gösteriyorum çok sağolun anlayışınız için... Rabbim Bayramlarımızi buruk geçirmesin... Bizim gibi babasından annesinden sevdiğinden her kim uzaktaysa ne engel ne sikintsi varsa kaldirsin rabbim... Oğlum ilk iki bayramini babasız geçirdi ... bi anne bi eş için çok zormuş.. Rabbim büyük ömrümüz faniyken dertlerimizde baki olacak değil elhamdulillah
Allah razı olsun bende her türlü yetişmeye çalışıcamcanım Rabbim tez zamanda feraha çıkarsın. Biz kimin okuyup okumadığını bilmediğimizden bekliyoruz ...yetiştiremeyen arkadaşlara yardıma hazırım...benim listem bitti...eksiklere yardımcı olup kapatalım...diyorum...duyarlılığın için sağol....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?