Hacetlerimiz için topluca Ya Fettah hatmi yapalım mı

Bende baktım geçende bazilari uzun sure giriş yapmamış onlari anladim da bazıları giriyor hala ama buraya baktıklari yok simdi isim olarak aklimda degil hangisi ama baska dua gruplarında okuyorlar burdakini bitirseydi keşke ya belkide okudular habet etseler

Kızlar biliyorum hak olduğunu ama o kadar uzun süren bi esma ki bu kadar uzun olduğunu bilseydim katılmazdım ve yoğun çalışma + hastane işler+bir sürü ek işin yanında kolaylıkla bitmiyor. Kusura bakmayın okumaya devam ediyorum kimseyi yarı yolda bırakmayacağım elimden gelen en kısa zamanda bitirip yazacağım sonra da çıjarın beni çünkü üstesinden gelebileceğim bi şey değil. Kusura bakmayın.

Açıklaman için teşekkür ederiz...Ben buraya kaç kez yardıma ihtiyacı olan bana yazsın yardımcı olurum diye yazdım...sana yardımcı olurdum...Rabbim tez zamanda seni feraha çıkarsın...Aminnn...

Yetiştiririm diye düşündüm kimseye yük olsun istemedim bi iki gönül boşlupum var inş bitireceğim. Tekrar kusuruma bakmayın Allah hepinizi dualarımıza kavuştursun.

KURALLAR

*Okuma süresi 4 gün ,zamanında bildirim yapılmalı,aşağıda son okuma tarihi var.
*Her kişi için her okumada 14.100 (Toplam: 489.489=239.121 Ya Fettah C.C.)
*Listeden çıkmak yok yarı yolda bırakmak yok .
*Fazla okumak isteyenlerinkini kumbara yapabilir

Okuyanlardan Allah razı olsun 62.100 kaldı

18 Hannaz için eksikler:62.100

5 Mavi_Eftelya ............................
6 cilekli_sut ..................................
10 H hayatalya ...................
11 guiding1 .........
12 G guzbahar
16 bofobof

KURALLAR

*Okuma süresi 4 gün ,zamanında bildirim yapılmalı,aşağıda son okuma tarihi var.
*Her kişi için her okumada 14.100 (Toplam: 489.489=239.121 Ya Fettah C.C.)
*Listeden çıkmak yok yarı yolda bırakmak yok .
*Fazla okumak isteyenlerinkini kumbara yapabilir

18 Hannaz için eksikler:49.100

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…