tamam canımSealand ben 9600 okumuştum. 9200 olmuş sayı fazlasını kumbaraya alabilir sin istersen
Canım 9600 daha okudum 3 kişiye kusura bakmazsanız çıkıyorum ben okuduklarımı paylaştIR istersen çünkü derslerim var Yetiştiremeyeceğim hakkınızı helal edin toplamda 9600×3=28000 olduKurallar
1.Listeyi aksatanlar listeden çıkarılır.
2.Fazla okumak isteyenlerın okumaları kumbara yapılır ve eksikler tamamlanır.
3. Üç gün içinde bir kişiye okunur.
(Kişi başı okuma 9.200 Ya Fettah (C.C) toplamda 239.121;ya Fettah hatmi)
*son okuma gününde saat en geç 21:00 da haber verilsin o gece listeyi yenileyim.
yesilimtrak için eksikler
18--Sabrinaa-
eksik :2.071
KIZLAR İZNİNİZLE SABRİNA DAN HABER GELMEZSE BUGÜN LİSTEDEN ÇIKARICAM KİŞİBAŞI SAYI 9600 OLDU
segazel için liste
23.10.2016 -25.10.2016 kişibaşı :9.600
1.yesilimtrak ..........
2.segazel ..................
3.tuce_tuce
4. O Off_off ..................
5.asli-asli ...............
6. B baharciceginur (hülya) .....
7.gulhilal ..................
8.vkt .........................
9. @tulay_20 ................
10.Cuel ................
11.nisamelek .............9200
12Sealand (seda)..............
13.Bisquits
14.Selenofil ......................
15-bahar2701
16- S sernur3535 .............9200
17- B bitutampapatya
18--Sabrinaa-
19 -mrym5579 ................
20- @Margarikotin .............
21-segazel (Bircan) ...........
22 -segazel (Emel) ..........
23 - R roseistan
24- @hsevda
25 -Hannaz .........................
26.Senfonim
segazel in duası:Her türlü zorluğu açan ve kolaylaştıran Ya Fettah ailemin ve benim her türlü sıkıntımızı gider tez zamanda feraha erdir açılmaz gibi görünen her türlü hayır kapılarını aç.
Girdiğim sınavlardan yüksek puanlar almayı, hayırlısıyla istediğim üniversiteden kadro almayı nasip et.
Gönül muradımızdaki kapalılıkları tez zamanda aç. Bize tez vakitte hayırlısıyla ve engelsiz biçimde bir araya gelmeyi nasip et.
Ya Selam selametini huzurunu rahmetini yağmur gibi yağdır.
Ya Hakk, Ya Mübin, Ya Habir, Ya Hadi, Ya Hayy, Ya Kayyum, Ya Evvel, Ya Ahir, Ya Zahir, Ya Batın
Sen benimle birlikte dua eden tüm kardeşlerimin, arkadaşlarımın dualarını kabul eyle, en hayırlı biçimde dileklerimizi önümüze ser. Kün Feyekün de oluversin bütün dualarımız, hep beraber şükrünü yapmamızı nasip et. Amin.
canım ilk üç kişiye okudun değil mi sen de hakkını helal et Allah yardımcın olsunCanım 9600 daha okudum 3 kişiye kusura bakmazsanız çıkıyorum ben okuduklarımı paylaştIR istersen çünkü derslerim var Yetiştiremeyeceğim hakkınızı helal edin toplamda 9600×3=28000 oldu
Evet okudum okuya bildiğimi okur paylaşırım kumbara ya atarsın Rabbim hepimizin gönlümden geçeni kabul etsin inşallahcanım ilk üç kişiye okudun değil mi sen de hakkını helal et Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?