urallar
1.Listeyi aksatanlar listeden çıkarılır.
2.Fazla okumak isteyenlerın okumaları kumbara yapılır ve eksikler tamamlanır.
3. Üç gün -Dört gün içinde bir kişiye okunur.
(Kişi başı okuma 11.400 Ya Fettah (C.C) toplamda 239.121;ya Fettah hatmi)
*son okuma gününde saat en geç 21:00 da haber verilsin o gece listeyi yenileyim.
C
Cemrecoksever
için eksikler:7.500
3.
O
Off_off
..................(sealand ve hazal mrym5579 ve -Sabrinaa- emel, hsevda,senfonim için de okumadı)
8.
Cuel
................
11.
Bisquits
..............(Bircan ve emel ve hsevda ve senfonim içinde okumadı)
14-
-Sabrinaa-
...................(-Sabrinaa- ve Bircan ve emel hsevda ve senfonim için de okumadı)
20-
Masalll92
/USER] için liste 31.12.2016 - o3.o1.2017 kişibaşı :12.000
2.
segazel
.................
3.
O
Off_off
..................
4.
asli-asli
...............12.000
5.
vkt
........................12.000
6.
gulhilal
.................11.400**
7.
@tulay_20 ................
8.
Cuel
................
9.
nisamelek
.............11.400**
10
Sealand
(seda).............
11.
Bisquits
.............
12.
Selenofil
...................12.00
13-
mrym5579
................
14-
-Sabrinaa-
...................
15 -
segazel
(Bircan) .........
16 -
segazel
(Emel) .........
17-
Saye-
....................
18.
Senfonim
..................12000
19.
C
Cemrecoksever
.............12.000
20.
Masalll92
.................12000
21
@Papatya ...................
22
kaptinn
...........12.000
kumbara
masal ın duası
Allah'ım sana herşey için şükürler olsun. Salat ve selam peygamber efendimize olsun. Allahümme salli ala seyyidina Muhammed ve ala ali seyyidina Muhammed.
Ya Rabbim sen annemi,babamı, ümmeti muhammedi ve beni sana layık kul, peygamber efendimize layık ümmet eyle. Sen günahlarımızı affet. Sen Rahmansın. Sen Rahimsin. Sen affetmeyi seversin. Biz aciz günakhar kullarını da affeyle. Bilip bilmeden işlediğimiz bütün günahlarımızı bağışla. Allahım sen hastalara şifa ,dertlilere deva,borçlulara eda ihsan eyle. Darda kalmış tüm kullarına yardım et. Evlerimize bereket ver. Tüm işlerimizi hayırlı eyle.
Rabbim eşim kötü alışkanlıklarından kurtulsun. Ona yardım et Allahım. eskisi gibi namazına dönsün. Onu doğru yola ulaştır.
Rabbim sen ol dersen herşey olur. Öncelikle tüm isteyenlere,ablamlara,kuzenlerime,bu forumda isteyen herkese ve bana tez zamanda hayırlı evlat nasip eyle. Rabbi hebli minessalihin.Sen katından salih evlatlar bizlere nasip et.Sana isyan edenlerden eyleme. Her koşulda sana yönelelim.
Birbirimizi tanımadığımız halde birbirimize dua ediyoruz. Sen burdaki kardeşlerimden razı ol. Dualarımızı hakkımızda hayırlı eyle ve kabul et Allahım.