yakaşık bir hafta sonra başlarız inşaalah 1. kişi için herkesin pyına düşen yaklaşık 12000 olacak (kişi sayısına bağlı ) toplamda 239.121 ediyor ya Fettah hatmi .Sealand
Etiketlemişsiniz , teşekkür ederim ..
Tam olarak nasıl olacak ?
Hergün mü okuyacağız ve kaçar tane okuyacağız ? Ne zaman kime niyetle başlıyoruz ?
yaklaşık bir hafta sonra başlarız inşaalah 1. kişi için herkesin pyına düşen yaklaşık 12000 olacak (kişi sayısına bağlı ) toplamda 239.121 ediyor ya Fettah hatmi .canım ben anlayamadım şimdi kaç tane , kim için ve ne zamana kadar okumam lazim ilk defa katılıyorum cozemedim olayi
arkadaşın günü bitince yani yarın başlarız canım sen duanı sayfana at yinedeCanım okuyayım mi daha eksik kalıcak mi yoksa liste bitince mi eksiklere başlanır. Bu arada duami da yarın atarim
yaklaşık bir hafta sonra başlarız inşaalah 1. kişi için herkesin pyına düşen yaklaşık 12000 olacak (kişi sayısına bağlı ) toplamda 239.121 ediyor ya Fettah hatmi .
2.kişiye gldiğimizde ona da 12000 er okuyacaz 4 gün ya da üç gün içinde toplmada yine 239.12 olucak yani herkese ayrı ayrı 239.121 Ya Fettah okunacak böyle devam edecek
Etiket geldi bana ama anladigim kadariyla devam eden bi liste var
şimdiki liste bir haftaya bitecek yarın son kişiye başlıyıcaz (ayın dokuzuna kadar) inşaalah yeni grup oluşturuyoruz 20 -25 kişi civarı olduğumuzda başlarız 4 günde bir kişiye okuyoruz 4 gün sonra sıradki kişiye geçiyoruzşuan başlamıyoruz yani ? Baslayacagimiz zaman haber verirsiniz deil mi canım? Ya 10 kişi varsa her hafta bir kişi icin 239 bin okuyoruz doğru anladım deil mi
Anladim ama.bitiren yeni kisiye mi geciyor liste o kadar uzun yaziyor ki anlamadimşimdiki liste bir haftaya bitecek yarın son kişiye başlıyıcaz (ayın dokuzuna kadar) inşaalah yeni grup oluşturuyoruz 20 -25 kişi civarı olduğunda başlarız 4 günde bir kişiye okuyoruz 4 gün sonra sıradki kişiye geçiyoruzisimsiz965
Papatya için okudum
arkadaşlar 13.000 değil mi sayı değişmiştiBende papatya için okudum. Allah kabul etsin.
yok canım herkes aynı 4 gün boyunca 13.000 okuyor toplamda 239.121 ediyor sonra sıradaki arkadaşa geçiyoruz şu anda papatya dayız paptya nın okuması yarına bitiyor hedef 52 kaldı sadece yeni liste üstte var o daha başlamadıAnladim ama.bitiren yeni kisiye mi geciyor liste o kadar uzun yaziyor ki anlamadim
Anladim canimyok canım herkes aynı 4 gün boyunca 13.000 okuyor toplamda 239.121 ediyor sonra sıradaki arkadaşa geçiyoruz şu anda papatya dayız paptya nın okuması yarına bitiyor hedef 52 kaldı sadece
Evetarkadaşlar 13.000 değil mi sayı değişmişti
Amin amin amin...Sealand duam
Rabbim sen her şeye gücü yetensin, hayırlısıyla geçim sıkıntısına düşmeden evlenmeyi nasip et bize, nişanlıma babama bana aileme iş rastlığı ver zora sokma bizi ya Rabbim..
Senden başka kimseye muhtaç etme bizi Rabbim, babamın hakkını yiyenlerden sen sor hesabını ailemin ve nişanlımla benim huzurumuzu bozmak isteyenlere imkan verme bize mutlu huzurlu bi yuva kurmayı nasip et Ya Rabbim
Anneme babama sağlık sıhhat nasip et ..(amin)
Daha gencecik olan kardeşime iyi huylar nasip et dünya derdine zevklerine düşüp kendini ve anne babamı üzmesine müsaade etme Rabbim
Affedici olan Rabbim; Sen bağışla Allah’ım benim ailemin sevdiklerimin ve duama amin diyen bu kullarının günahlarını bağışla bize de cennetini nasip et, günahsız kulandan nasip eyle senin yolundan döndürme kötülerle denk getirme.
Kimsesizlerin kimsesi olan Rabbim; bu karda kışta evsiz ve darda olanlara yardım et
Koruyucu olan Rabim; ülkemizin üstündeki bu zalimlerden koru bizi ülkemizin birliğinin bozulmasına izin verme
sağol canım cümlemizin duasını inşallahhAmin amin amin...
Rabbim duanı kabul etsin canım benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?