KIZLAR 11 .02 2018 PAZAR GÜNÜNE KADAR OKUNDUĞUNA DAİR MUTLAKA BİLDİRİM YAPIN PAZARTESİ YE YENİ KİŞİYE EKSİKSİZ BAŞLAYALIM OKUNAN ARKADAŞA DA HAKSIZLIK OLMASIN
@Senfonim için liste 05.02.218 -11.02.2018 KİŞİ BAŞI okuma sayısı 12.586
1Senfonim
2 X XxSulex 12.586
3Sealand 12.586
4 K kartanem2 12.586
5.yesilimtrak 12.586
6. V Vavin
7.Selenofil 12.586
8.demlikbardakcay 12.586
9. E EEEliffffffffff 12.586
10.ManolyaBaby 12.586
11.mhnds_
12.Turkuvaz- 12.586
13Hebehubele
14. T Tatlianne20 12.586
15mutsuzkiz 12.586
16iklimasiii 12.586
17 D derin1979
18 @3 tam 1 robot
19Hannaz 12.586
Senfonim duası:
Anneme babama ve omirilikten ameliyat olmuş bir arkadaşıma ve tüm hastalara rabbimden şifa.Bizlere dünyada ve ahirette afiyet sağlıklı mutlu bir yaşam vakti gelince rahat bir ölüm.Hepimiz için hayırlı bereketli kapılar açılması ve Rabbimden ilim ve hayırlı mutlu olacağım bir evlilik
Tamam kafam karıştı Kusura bakmaTurkuvaz- asıl liste bu diğer liste dualar listesi asıl listeye yerleştirmek istedim çok uzun du yerleştirmenin ayrıca bildirim yapıyorum o yüzden dualar listesini .Dualar listesinde yanlış yazmisim adını önemli olan liste üstteki liste onda doğru yazdım sanırım dualar listesini de düzeltirim insaalah Hala senfonimdeyiz pazar günü ikinci kişiye gecicez
Önemli değil canım istersen bir arkadaşından yardım al biriniz listeyi düzenleyip takip etsin biriniz duaları düzenlyip paylaşsın listenin başına tarihler de yazılırsa çok iyi olur meselaCanım hala senfonimdeyiz pazar gunu xxsulexe gecicez diğer listede dogru yazmıştım dualar listesinde yanlış yazdım sanırım bakayım hemen
Sağol canım Allah in izniyle yaparım insaalah Allah razı olsun tarihleri asıl listeye listenin başına yazmıştım başına .Duanı değiştiririm Allah yardımcın olsun canım Rabbim dualarımızı kabul etsin insaalahÖnemli değil canım istersen bir arkadaşından yardım al biriniz listeyi düzenleyip takip etsin biriniz duaları düzenlyip paylaşsın listenin başına tarihler de yazılırsa çok iyi olur mesela
2 Şubat -7 Şubat gibi
Kolay gelsin canım
Amin inşallah canım ❤♡Sağol canım Allah in izniyle yaparım insaalah Allah razı olsun tarihleri asıl listeye listenin başına yazmıştım başına .Duanı değiştiririm Allah yardımcın olsun canım Rabbim dualarımızı kabul etsin insaalah
canım sayı 12.586 oldu fazlasını kumbara yaptın sana sormadan ama s0run olmazumarımSenfonim için 13.300 okudum Allah kabul etsin
Sealand 13 bin okudum
canım sen bir yerde senfonim için 14 bin kusur okudum dememismiydin bende fazlasını kumbara yaptim demiştim bu okudugun 13000 xxsulex icin miCanim 12 586 mi yoksa 14 binli sayıyı mi okuycaz ben 14 66 okudum sen bi yerde 14 946 demişsin eksik mi okudum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?