Eski liste 18 inde biterse 19 falan baslariz inşallahNe zaman başlanacak canım
Canım nasıl okunuyor tam olarakÇocuk isteyenler için denenmiştir ben denedim fetih suresi cumartesi gününden cumaya kadar okunacak hergün okuma adeti war ve gerçekten Allah bu fetih suresi hürmetine kabul ediyor ayrıca 41meryeem
Başlayınca benide tıklayın basliyayim
cnm zahmet olmazsa bana ayrintili yazar misin . 3 senedir Bebek istiyorumÇocuk isteyenler için denenmiştir ben denedim fetih suresi cumartesi gününden cumaya kadar okunacak hergün okuma adeti war ve gerçekten Allah bu fetih suresi hürmetine kabul ediyor ayrıca 41meryeem
Nasıl okunuyor[/QUOTE]OTE="Selcenay, post: 44110226, member: 577683"]Çocuk isteyenler için denenmiştir ben denedim fetih suresi cumartesi gününden cumaya kadar okunacak hergün okuma adeti war ve gerçekten Allah bu fetih suresi hürmetine kabul ediyor ayrıca 41meryeem
Am[/QUOTE]Amin canım Allah razı olsunUOTE="Selcenay, post: 44111413, member: 577683"]Sıkıntılarınızdan kurtulmak,her hangi bir dileğinize kavuşmak için Fetih suresi çok makbul olan ve denenmiş bir suredir.
Bu sure 7 günde 41 defa okunmuş olur.Fakat bunun okuma usulü vardır.
Fetih suresini okumaya Cumartesi günü başlanır.Bunun için güzelce bir abdest alın(gusul abdesti olursa daha da iyi olur.) İki rekat namaz kılın Allah rızası için.Önce 3-5 yada 7 defa “Estağfirullah”çekin.Arkasından bir salavat okuyun.Ve niyetinizi yapın.Şimdi okuma usulünü anlatacağım.
Cumartesi günü 1 defa okuyun (yani fetih suresini)
Pazar günü 3 defa okuyun
Pazartesi günü 5 defa okuyun
Salı günü 7 defa okuyun
Çarşamaba günü 7 defa okuyun
Perşembe günü 7 defa okuyun
Cuma günü sela okunmadan 11 defa okuyun.
Toplamda 41 defa okumuş oluyorsunuz.Ardından dileğinizi tüm içtenliğinizle Allah’a yalvararak isteyin.
Fetih suresi adı üstünde fethetmek demek,kurtuluş demektir.
Dilerim tüm kardeşlerimin hayır olan istek ve arzuları gerçekleşir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?