Hacettepe Hastanesinde burun estetiği olan var mı Acil!

Bana 2 ay önce en fazla 1700 lira olur dendi.Tekrar soracağım bu hafta içi.Ben hacettepe plastik cerrahi bölümünden randevu aldım.Ordan yönlendirildim doktora.Biraz zor alınıyor randevu.
Ben ankara dışındayım acaba 2020 den sonra fiyat artar mı bunu sorabilir misiniz ve bu hafta içi sorduktan sonra buraya yazabilir misiniz?Arda beye ameliyat olmak istiyorum ama ne randevu alabildim ne baska bir sey yapabildim üstelik sanirim il dışı yasağı geliyormuş.

Ben ankara dışındayım acaba 2020 den sonra fiyat artar mı bunu sorabilir misiniz ve bu hafta içi sorduktan sonra buraya yazabilir misiniz?Arda beye ameliyat olmak istiyorum ama ne randevu alabildim ne baska bir sey yapabildim üstelik sanirim il dışı yasağı geliyormuş.
Arda Beyin fiyatları artmış durumda 3500-4000 istiyor.Tabii ki sorarım sizin için kendi doktoruma.

Önceden konuşmuştuk ameliyatların açılmasını bekliyorum bende yarın yazacağım tekrar kendisine bilgi alacağım.
Youtube da yorumlarda hacettepe de burun ameliyatlarında yapıldığı yazıyordu fakat emin degilim.Siz yine de sorarsınız.Beni de bilgilendirirseniz çok memnun olurum.Fiyat vs.

Efe Şimşekcan'ı gönül rahatlığıyla öneririm. Kasım ayında ameliyat oldum. İlgisi alakası, güleryüzlülüğü ve işini hakkıyla yapmasıyla muhteşem bir doktor.

Back
X