Hacettepe Hastanesinde burun estetiği olan var mı Acil!

Kendisi doçent miydi? 8 bin civarıdır öyleyse.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkesemi aynı yoksa yapacağı şeylere göre mi fiyat değişiyormu

Merhaba ben de bugün hacettepe üniversitesinde gittim. Çok ilgili, güler yüzlü kibar bir doktor. Güven veriyor. Detaylı bir şekilde inceledi anlattı. Daha önce yaptığı çalışmaları gösterdi. Burun ameliyatı için 18000-22000 arasında olacağını söyledi. Benim şu an bütçe bunu kaldıramayacağı için ameliyat tarihi almadım. Bu arada muayene ücreti 265 tl.
Ben bir çok konuda bu siteden faydalandım. Belki birilerinin işine yarar o yüzden detaylı olarak yazdım.

18000-22000 arası mı dedi baya fazla demiş fiyat olarak.

18.000/22.000 arası dediğine emin misiniz? Çok fazla

merhaba burnunuzu görme şansım var mı acaba bende ameliyat olmak istiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim:)

Bu fiyat kliniğinde yaptığı ameliyatlar için mi yoksa Hacettepe'de yaptığı ameliyatlar için mi acaba? Bir de randevuyu nasıl aldınız? Ne kadar süre sonrası için randevu alınabiliyor?

Bu fiyat kliniğinde yaptığı ameliyatlar için mi yoksa Hacettepe'de yaptığı ameliyatlar için mi acaba? Bir de randevuyu nasıl aldınız? Ne kadar süre sonrası için randevu alınabiliyor?

Plastik cerrahi Sekreterliğinden randevu alınıyor. Hacettepe de ameliyat ücreti. Ameliyatı ne zaman yapabileceğine dair birşey demedi

Merhaba acaba mert calis hocadan randevu alıp görüşebildiniz mi? Ben de randevu almak istiyorum ama tereddütte kaldım cevaplarsanız sevinirim

Efe Şimşekcan'ı gönül rahatlığıyla öneririm. Kasım ayında ameliyat oldum. İlgisi alakası, güleryüzlülüğü ve işini hakkıyla yapmasıyla muhteşem bir doktor.
Semay burnunu görebilir miyim sayfasına baktım hiç bir şey paylaşılmış gitmeyi düşünüyorum

Merhabaa Dr.Mert Çalış'a burun estetiği olmuş birileri varsa fotoğraf gönderebilir mi lütfeeenn? Öncesi sonrası da olabilir sadece son hali de. Yaptırmayı düşünüyorum iyi yorumlardan dolayı ama yaptığı burunları hiçbir yerde bulamadım. Fotoğraf gönderip yardımcı olabilecel var mıı?

Back
X