Tüp Bebek Merkezleri Hacettepe mi Gazi mi sizce arkadaşlar lütfen yardım!!

elif ece 007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2015
865
261
33
Mrh tüp bebek için hangi hastane hem güvenilir hem fiyat olarak uygun.lutfen fikir verin kararsızım.var mi bu hastanelerde tup bebek yaptıran veya yaptıracak olAn:KK43:

Herkese Merhaba,

Ben de bildiklerimi herkese güncel olarak aktarmak istedim.
Gazi Üniversitesi Tüp Bebek Merkezi'ne randevu almadan sabah 8'de 2.kattaki tüp bebek merkezine gidiyor, adınızı listeye yazıyor ve bekliyorsunuz. Süreç böyle başlıyor.
Muayene ücreti 122 TL.
Testler aynı gün sonuçlanıyor ve ücretsiz.
2-3 aşılama denemesi sonrası Tüp Bebek uygulamasına geçiliyor.
Aşılama 500-1000 TL civarı tutuyor ilaçlar dahil.
Evliliğiniz 3 seneyi geçtiyseniz ücret ödemiyorsunuz. Sadece ilaçları ödersiniz.
İlaçları hastane vermiyor, eczaneden alınıyor.
Tüp bebek 1400-1800 TL, ilaçlar 1500-2000 TL.
Süreç aşılamada da tüp bebekte de 15-20 gün sürüyor.
Bu süreçte siz sürekli hastaneye gitmek durumunda kalıyorsunuz ancak eşinizin sadece sürecin başında ve sonunda gelmesi gerekiyor.
Şu anda İsmail Güler Hoca var. Hemşireler de o da çok tatlı.
Herkese tavsiye ediyorum.
Başka sorularınız varsa cevaplamaya hazırım.
Rabbim dileyen herkese evlat sevgisini tattırsın.
Sevgiler.

Herkese Merhaba,

Ben de bildiklerimi herkese güncel olarak aktarmak istedim.
Gazi Üniversitesi Tüp Bebek Merkezi'ne randevu almadan sabah 8'de 2.kattaki tüp bebek merkezine gidiyor, adınızı listeye yazıyor ve bekliyorsunuz. Süreç böyle başlıyor.
Muayene ücreti 122 TL.
Testler aynı gün sonuçlanıyor ve ücretsiz.
2-3 aşılama denemesi sonrası Tüp Bebek uygulamasına geçiliyor.
Aşılama 500-1000 TL civarı tutuyor ilaçlar dahil.
Evliliğiniz 3 seneyi geçtiyseniz ücret ödemiyorsunuz. Sadece ilaçları ödersiniz.
İlaçları hastane vermiyor, eczaneden alınıyor.
Tüp bebek 1400-1800 TL, ilaçlar 1500-2000 TL.
Süreç aşılamada da tüp bebekte de 15-20 gün sürüyor.
Bu süreçte siz sürekli hastaneye gitmek durumunda kalıyorsunuz ancak eşinizin sadece sürecin başında ve sonunda gelmesi gerekiyor.
Şu anda İsmail Güler Hoca var. Hemşireler de o da çok tatlı.
Herkese tavsiye ediyorum.
Başka sorularınız varsa cevaplamaya hazırım.
Rabbim dileyen herkese evlat sevgisini tattırsın.
Sevgiler.
Evet canm gitmeden once açtığım bi konu..cok şükür simdi 5haftalık hamileyim ve gaziden de Ismail hoca dan da çok memnun kaldım hepsi birbirinden iyi.benim ucretliydi cok sukur 1tane oglum vardi.ne giris ucreti ne kan ne ultrason hiçbirine ek para vermedik.sadece hastaneye 1400 ilaclar da sanirim 2000ni buldu..çok şükür ki herşeye degdi Rabbim sagsalim kucağima almayı nasip etsin inşallah..isteyen herkese de nasip etsin

Back
X