Hacettepe Ünv. Hastanesi

Canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün. Mürvetini göresin :)
Özeline mi gittin yoksa normal mi. Özeline gittiysen ücret neydi acaba.
Hijyen, ilgi nasıldı? azarlayan hemşireler, 10 kişilik sancı odaları var mıydı söylendiği gibi?
En önemlisi sıra olayı nasıldı? randevunuza zamanında girebiliyor muydunuz?
Kafam çok allak bullak oldu. Çok kötü oldum. 6 hafta oldu daha doktor bulamadım. Artık kontrole gitmek istiyorum.

Bu hastanede oyle coklu sanci odalari yok dogum kisminda tek kisilik odalar var oralarda nst de bagli sancini cekiyorsun dogum gelince ordan dogum haneye aliyorlar seni tabi sezeryansa da ameliyathaneye hepsi ayni yerin icinde yani baska bir yere gitmiyorsun
Bagiran cagiran hemsire dr genelde yok ama ben cok uzun sure hastanede kaldigim icin nerdeyse butun personeli tanidim arada nadiren de olsa ters olanlarda cikiyor ama geneli iyiydi beni sasirtan ve burayi tercih ettiren en onemli sebeplerden biri buydu
Gebeligimde baya sorunlarim oldugu icin bir aile dostumuzun tavsiyesi uzerine sehirdisindan gelip ordan bir prof'un ozelinde takip oluyordum ama pimpirikli oldugum icin baya baska drlara da gittim bide hastanede dosyam olsun nolur nolmaz diye normal muayeneye de gittim hastaneye ben sorunlu gebelik bolumunde takipteydim perinatoloji yani diger taraflarda randevuyla calisiyor pek beklemedim ben kisa surede isim bitiyordu Tuncay Bey'e gidiyoedum hastanede uzman dr kendisi ve giden herkes cok memnun dogumumu da o yaptirdi zaten sanirim ozeli de varmis
Hijyen olarakta sikinti yasamadik temizlik elemanlari surekli calisiyor ama yogun oldugu icin heryerde olamiyorlar tabi o an acil bir durum olursa soyleyince biri gelip hallediyor
Mesela bir kontrolumde nst de yan tarfimdaki bayan kustu hemde aletlerin uzeri falan her yer batmis ben konusmalardan duydum arada paravan var cunku gormedim ama nst ye baglayan personel o kadar iyi davrandi ki birakin bagirmayi arkasindan uzuldu bile bayanin ustu basi da batti yazik napacak simdi diye bunlar benim sahit olduklarim ama tabi olumsuzluklarda vardir muhakkak bide herlesin beklentisi farkli oluyor bence gidip kendiniz bakmalisiniz icinize sinen guvendiginiz bir dr bulmak en iyisi cunku :)

canım cevabın için çok teşekkür ederim. özel mesaj attım. bir göz atabilirsen çok memnun olurum.
sıkıntılı günleri geride bırakıp bu derece memnun kalmış ve rahata ermiş olmana çok sevindim.
umarum herşey gönlünce olur.

Kizlar ben Hacettepe'de kontrollerime gittim ve dogumumu yaptim temmuz ayinda. Hocalarin ozel muayenehanesine degilde hastanede ucretli olan perinatoloji bolumune (riskli gebelik) gidebilirseniz muayene ucreti 125 tl. Dogumunuzu sezaryen yapip takipte oldugunuz hocanin girmesini isterseniz 450 tl dogum ucreti. Ben genel olarak memnun kaldim ancak tek sorun doktorun cep numarasina ulaşamamıştım, vermiyorlar. Ancak hocanin kendisinden isteyip alan hastalar oldugunu da duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…