• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hacettepe Ünv. Hastanesi

Canim benim durumum riskli o yuzden hastane arayisina basladim yenidogan unitesi ola bir hastane ariyordum boyle iyi yorumlari duyunca sormak istedim tam fiyatlari ogrwnirsen buraya yazabilirmisin ben durumumdan dolayi ozel gitmek istiyorum riske atmamak adina dr tavsiyesi olan olursa oda cok iyi olur ve tabiki randevuyu nasil aliyoruz?

merhaba arkadaşlarr. Ankarada olup çocuk yoğun bakım ünitesine önem verenlerin Hacettepe ye gitmesini önerebilirm . Bende oraya gidicem. fakat özgür hocadan randevu almak ne mümkün. Marta kadar çok yoğunmuş . Oraya gitmek isteyenler için bu bilgiyi vereblrm. Bende ona gidicem fakat bilmiyorum sanırım klinikte devam edip öyle geçiş yapcam .

merhaba arkadaşlarr. Ankarada olup çocuk yoğun bakım ünitesine önem verenlerin Hacettepe ye gitmesini önerebilirm . Bende oraya gidicem. fakat özgür hocadan randevu almak ne mümkün. Marta kadar çok yoğunmuş . Oraya gitmek isteyenler için bu bilgiyi vereblrm. Bende ona gidicem fakat bilmiyorum sanırım klinikte devam edip öyle geçiş yapcam .
Peki randevu nasıl aldın canım ya ben devlet hastanesine mhrs den alıyodum ama hacettepe çıkmıyor birde özeli varmış sanırım onu nasıl bulacağız Üniversite hastaneleri konusunda özürlü gibiyim hiç gitmedim

Merhaba. Şöyle söyleyim. İlk kliniğe gittiğim için herhangi bir ücret ödemedim. Ama artık karar verdik özeline gidicem ve aylık 122 tl imiş muayene ücreti. Ve 500 tl de doğum. Oraya gidenlerden duyduğum kadarıyla.... Daha detaylı öğrenirsem yazarım size. Bu arada kaç haftalık siniz?

Merhaba acaba hangi doktor a gidiyorsunuz birde özel oda varmı

Kizlar merhaba. Benim gebelik takibimi ozgur bey yapiyor. Randevuyu telefonla sekreterinden alabiliyorsunuz. Ozgur bey cok ilgili ama doguma giriyor mu bende bilmiyorum. Yenidogan unitesinden herkes cok memnun bildiklerim bu kadarcik

Merhaba özel oda varmı?
Prof Dr randevu alınıyor mu doktor giriyor mu doğuma

özel oda varmış, profların hastaları için ayrılıyormuş. ben özel bir durumdan dolayı gitmiştim oraya ve doktorum oranın dr u değildi. özel oda istemiştim fakat verilmedi. ama isteklerimi dikkate aldılar, dosyamın üstüne not aldılar ve beni rahatsız etmeyecek bir odaya yerleştirdiler.

özel oda varmış, profların hastaları için ayrılıyormuş. ben özel bir durumdan dolayı gitmiştim oraya ve doktorum oranın dr u değildi. özel oda istemiştim fakat verilmedi. ama isteklerimi dikkate aldılar, dosyamın üstüne not aldılar ve beni rahatsız etmeyecek bir odaya yerleştirdiler.

Bende kararsızım cebeci hastanesi, hacettepe ve gazi arasında

Merhaba Arkadaslar. Kizimla 30. Haftamiza girdik. Hacettepe'de Ozgur Beye gidiyorum, dogumu da orada yapacagim. Doktorumdan cok memnunum ama zaman yaklastikca dogumla ilgili merak ettiklerim ve endiselerim artiyor. Dogum sonrasi hastanede kac gun kaliyoruz? Yenidogan yogunbakim servisi var mi hastanede? Ozel oda ayarlamak icin ne yapmamiz gerekiyor? Refakatci olarak tek kisi mi aliyorlar sadece? Bir de doguma yaninda birini aliyorlar mi? Ebe ve hemsirelerin ilgisi nasil? Orada dogum yapan ya da tanidigi olan biri varsa yardimci olabilir mi

Merhaba Arkadaslar. Kizimla 30. Haftamiza girdik. Hacettepe'de Ozgur Beye gidiyorum, dogumu da orada yapacagim. Doktorumdan cok memnunum ama zaman yaklastikca dogumla ilgili merak ettiklerim ve endiselerim artiyor. Dogum sonrasi hastanede kac gun kaliyoruz? Yenidogan yogunbakim servisi var mi hastanede? Ozel oda ayarlamak icin ne yapmamiz gerekiyor? Refakatci olarak tek kisi mi aliyorlar sadece? Bir de doguma yaninda birini aliyorlar mi? Ebe ve hemsirelerin ilgisi nasil? Orada dogum yapan ya da tanidigi olan biri varsa yardimci olabilir mi

Muayeneyi nerede oluyorsunuz acaba hastanede mi yoksa ozel kliniginde mi hocanin? Bide sizin icin sorun olmazsa ucret ne kadar acaba?

Bende gitmek istiyorum ama nasil randevu alabilirim acaba yardimci olabilir misiniz bu arada 26.haftanin icindeyim ama acaba randevu veriyorlar mi biliyor musunuz?

yok cnm benim daha karar verdiğim bir yer yok araştırıyorum o_Ohacettepe hastanesi aklımda olan bir yer fakat bayan doktor yok! bende bayan doktor istediğim için açıkcası gidip muayene olmadım. belki bayan doktorda vardır ama bakmadım. peki muayene için herhangi bir ücret ödedin mi?
Canım bende hacettepeyi düşünüyorum ama nasıl bayan doktor olmaz. Bende bayan çok istiyodum:(

Ben hastanede perinatoloji bolumunde Sayin Ozgur Ozyuncu'ye gidiyorum. Muayene ucreti 125 Tl idi sanirim.

Canım bende hacettepeyi düşünüyorum ama nasıl bayan doktor olmaz. Bende bayan çok istiyodum:KK43:

cnm hamileliğin hayırlı olsun:KK66:Hacettepede hangi doktora gidiyorsun. Birde polikliniğe mi yoksa özel muayeneye mi gidiyorsun?

Selamlar. Hacettepe Ünv. Hastanesinde doğum yapanlar varmı aranızda. İlk kontrolüme gitcem daha. Fikri olanlar varsa sevinirim :)

Merhabalar. Bende 6 haftalık hamileyim. Hacettepeyi düşünüyorum. Kararsızım ve yardım alabileceğim kimse yok.
Özel hoca kime gidiyorsunuz? Ücret nekadar ödediniz ve memnun musunuz?
Lütfen geri dönüş yapın bu durum psikolojimi çok alt üst etti. Heryeri kötülüyorlar her yer hakkında kötü yorumlar var.

Evet ya hastane ile ilgili yeni yorumlar yapilsa ne iyi olur bende gazi hacettepe ve baskent arasinda kaldm ya

senin bilgin var mı canım. ben arıyorum ama özel hocalara erişemiyorum. hastane numara vermiyor. ocak ayında yorum yazmışlar bu konuya 125 tl muayene ücreti diye, bugün iki hocaya ulaştım biri 350 tl dedi diğeri 450 tl dedi muayene başı ücret.

lokman hekimi övmüşler forumda, şikayetvara girdim o hastaneye değil sokağına bile girmem artık.

koru çok övülüyor ama fiyatı pahalı geldi.
doğum yapanlar, bilgileri olanlar keşke paylaşsa.

senin bilgin var mı canım. ben arıyorum ama özel hocalara erişemiyorum. hastane numara vermiyor. ocak ayında yorum yazmışlar bu konuya 125 tl muayene ücreti diye, bugün iki hocaya ulaştım biri 350 tl dedi diğeri 450 tl dedi muayene başı ücret.

lokman hekimi övmüşler forumda, şikayetvara girdim o hastaneye değil sokağına bile girmem artık.

koru çok övülüyor ama fiyatı pahalı geldi.
doğum yapanlar, bilgileri olanlar keşke paylaşsa.
Fiyatlari ile ilgili en ufak bir bilgim yok malesef sadece gidenlerin yorumlarini merak ediyorum sikayetvara bosa girme derim çünkü orasi memnun olmayanlarin girdigi bi site sonucta.arti sadece bu hastanelerle ilgili degil herhangi begendigin ürünle alakali bsy ara orda ona bile pozitif yorum okuyamazsn.
Çünkü adi üstünde şikayet sayfasi orasi

Hacettepeyi bilemiyorum ama yaklasik 15 gun once Ankara universitesi tip fakultesinde dogum yaptim ben memnun kaldim tavsiye ederim tabi herkesin beklenti ve kriterleri farkli ben severim sen sevmezsin gibi ama sormak istediginiz bisey olursa cevaplayabilorim

Back
X