Hacettepe'de burun ameliyatını asistanın yapıyor olması

damaged lemon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2020
2.812
7.683
88
Merhaba. Devlet hastanesinde uygun fiyatlı olduğu için plastik cerrahi bölümünden randevu almıştım doktor seçmeden. Hacettepe iyidir diye orayı seçtim. Bu sabah gittim ve görüştüm. Görüştüğüm kişi asistan bile değildi sanırım. Öğrenciye benziyordu. Ameliyatları hocaların yapmadığını, benim ameliyatımı da asistan birinin yapacağını söyledi. Fiyat olarak da 1600 tl dedi. Bir gün hastanede yatmak gerekiyormuş. Evet, çok uygun fiyatlı ama... Bir asistan ne kadar iyi olabilir? 100'ün üstünde burun ameliyatı yapmış (öyle dedi adam), fakat pek içime sinemedi. Asistanın cep telefonunu verdi, akşam whatsapp'tan yazın ve muayene ayarlayın dedi. Beklediğim profesyonelliğin %1'i bile yoktu açıkçası. Siz ne düşünüyorsunuz? Daha önce devlet hastanesinde asistana yaptıran var mı?

Öte yandan da bu kadar ucuzduysa niye o kadar bekledim dedirtti :) Hiç araştırmadan para biriktirmeye başlamıştım.

Son düzenleme:
Ben Türkiye'deki en pahalı ve deneyimli (günde 2 ameliyat) doktora yaptırdım da ne oldu. Bir kemer alacaktı onu bile beceremedi. Ödem diyor ama ne ödemi yine kemerim var. Daha önce yaptıklarını isteyin..

Belli olmaz tabii. Ben de 4000 Euro’ya Nişantaşı’nda kliniği olan ünlü bir doktora ameliyat oldum ama burnumu beğenmiyorum, memnun kalmadım. Yani asistan belki daha da özenli ameliyat yapabilir. Şimdi böyle ameliyat yapa yapa tecrübe kazanıyorlar. Tecrübe edindikten sonra kendilerine klinik açıyorlar. :) Siz yine de iyice araştırmadan ameliyat kararı vermeyin.

Baska bir sehirde bir uni hastanesinde asistan yuzunden iki kez rino revizyon olan bir arkadasim var.Ama tamamen sans ne diyim baz3n iyi drlar bile hata yaparken.

Uni hastanelerinde hep asistanlar girer tecrubeyiz onlar icin.

Bu sadece burun estetiği için geçerli değil ki. Diğer branşlarda da asistanlar giriyor ameliyata.

Ankara da özel bir doktor tavsiye edebilirim. Önceden devlet hastanesindeydi yaptigi burunlar mükemmel. O kadar cok müsterisi vardi ki poliklinik açtı kendine. Belki devlet hastamesi kadar olmasa da fiyatı uygundur

Ankara da özel bir doktor tavsiye edebilirim. Önceden devlet hastanesindeydi yaptigi burunlar mükemmel. O kadar cok müsterisi vardi ki poliklinik açtı kendine. Belki devlet hastamesi kadar olmasa da fiyatı uygundur
tabii tavsiye edebilirsiniz, teşekkür ederim.

bu arada pazar sabahı asistanla görüşeceğim. öncesi ve sonrası fotoğraflarını isteyeceğim, kafamdaki bütün soruların listesini hazırladım. aklıma yatmazsa özel doktorlarla görüşmeye başlayacağım.

tabii tavsiye edebilirsiniz, teşekkür ederim.

bu arada pazar sabahı asistanla görüşeceğim. öncesi ve sonrası fotoğraflarını isteyeceğim, kafamdaki bütün soruların listesini hazırladım. aklıma yatmazsa özel doktorlarla görüşmeye başlayacağım.
Yasin Öztürk instadan bakin isterseniz

cnm hacettepe için çok ucuz aman diyeyim sakın seni kobay gibi kullanmasın bu devirde bu fiyat??????

cnm hacettepe için çok ucuz aman diyeyim sakın seni kobay gibi kullanmasın bu devirde bu fiyat??????
bütün üniversite hastanelerinde aşağı yukarı bu fiyatmış. devlet olduğu için böyle. hacettepe'deki herhangi bir hocanın özel kliniği olsaydı o zaman pahalı olurdu. üniversite hastanesi bünyesinde gerçekleştiği için uygun fiyatlı oluyor.

bütün üniversite hastanelerinde aşağı yukarı bu fiyatmış. devlet olduğu için böyle. hacettepe'deki herhangi bir hocanın özel kliniği olsaydı o zaman pahalı olurdu. üniversite hastanesi bünyesinde gerçekleştiği için uygun fiyatlı oluyor.
cnm dikkeat et. benim hacettepeye çok işim düştü aman diyeyim hocaları çok kıymetli evet ama fiyat bana çok az geldi. sen bilirsin .bolşans.

Aman aman aman. Bu iş tecrübe işi. Ben olsam emanet etmem. Parayı çok kazanırsın da bazı şeyleri geriye çeviremezsin. Bu sene olmasın da seneye olsun ama az çok kendini ispatlamış işinin arkasında duran birine ol. Mesut kaya ya yaptırdım ben. Çok etli bir burnum vardı. Gayet doğal iyi bir burnum oldu. Kimse anlamıyor ameliyat olduğumu ama aslında çok değişti.

Aman aman aman. Bu iş tecrübe işi. Ben olsam emanet etmem. Parayı çok kazanırsın da bazı şeyleri geriye çeviremezsin. Bu sene olmasın da seneye olsun ama az çok kendini ispatlamış işinin arkasında duran birine ol. Mesut kaya ya yaptırdım ben. Çok etli bir burnum vardı. Gayet doğal iyi bir burnum oldu. Kimse anlamıyor ameliyat olduğumu ama aslında çok değişti.
Sizin çevreniz mi anlamadı. İlk kez görenler mi?
Çok geçmiş olsun

aslında şu an yeterli param var. ama bunun o kadar uygun fiyatlı olduğunu öğrenince aklımı çeldi. sonuçta parayı sokakta bulmuyorum. özel doktorları da epeyce araştırdım ama bir türlü karar verememiştim. bir de kbb değil de plastik cerrah olsun istiyorum.

aslında şu an yeterli param var. ama bunun o kadar uygun fiyatlı olduğunu öğrenince aklımı çeldi. sonuçta parayı sokakta bulmuyorum. özel doktorları da epeyce araştırdım ama bir türlü karar verememiştim. bir de kbb değil de plastik cerrah olsun istiyorum.
Önce gerçekten bu ameliyatı olmalımıyım sorusuna kesin cevap vermelisin. Benim dr bir arkadaşım kbb ciye olmalısın burunu en iyi onlar anlar demişti o sebeple olmuştum. Hiç pişman olmadıö. İnş en güzel kararı verirsin. Problemin çok değilse de olma. Kolay değil amliyat sonrası.

Önce gerçekten bu ameliyatı olmalımıyım sorusuna kesin cevap vermelisin. Benim dr bir arkadaşım kbb ciye olmalısın burunu en iyi onlar anlar demişti o sebeple olmuştum. Hiç pişman olmadıö. İnş en güzel kararı verirsin. Problemin çok değilse de olma. Kolay değil amliyat sonrası.
teşekkür ederim. ameliyata bence ihtiyacım var evet. erkek arkadaşım mesela şu an karşı çıkıyor, ihtiyacın yok diyor. ama ben ergenliğimden beri düşünüyorum bunu. aslında kemikli-yamuk falan değil, düz burnum ama büyük. ve önden ucu yuvarlak gözüküyor. o yuvarlaklığın gitmesini istiyorum en çok.

Back
X