- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.683
- 88
- Konu Sahibi damaged lemon
Merhaba. Devlet hastanesinde uygun fiyatlı olduğu için plastik cerrahi bölümünden randevu almıştım doktor seçmeden. Hacettepe iyidir diye orayı seçtim. Bu sabah gittim ve görüştüm. Görüştüğüm kişi asistan bile değildi sanırım. Öğrenciye benziyordu. Ameliyatları hocaların yapmadığını, benim ameliyatımı da asistan birinin yapacağını söyledi. Fiyat olarak da 1600 tl dedi. Bir gün hastanede yatmak gerekiyormuş. Evet, çok uygun fiyatlı ama... Bir asistan ne kadar iyi olabilir? 100'ün üstünde burun ameliyatı yapmış (öyle dedi adam), fakat pek içime sinemedi. Asistanın cep telefonunu verdi, akşam whatsapp'tan yazın ve muayene ayarlayın dedi. Beklediğim profesyonelliğin %1'i bile yoktu açıkçası. Siz ne düşünüyorsunuz? Daha önce devlet hastanesinde asistana yaptıran var mı?
Öte yandan da bu kadar ucuzduysa niye o kadar bekledim dedirtti :) Hiç araştırmadan para biriktirmeye başlamıştım.
Öte yandan da bu kadar ucuzduysa niye o kadar bekledim dedirtti :) Hiç araştırmadan para biriktirmeye başlamıştım.
Son düzenleme: