Hacettepe'de burun ameliyatını asistanın yapıyor olması

teşekkür ederim. ameliyata bence ihtiyacım var evet. erkek arkadaşım mesela şu an karşı çıkıyor, ihtiyacın yok diyor. ama ben ergenliğimden beri düşünüyorum bunu. aslında kemikli-yamuk falan değil, düz burnum ama büyük. ve önden ucu yuvarlak gözüküyor. o yuvarlaklığın gitmesini istiyorum en çok.
O zaman para işi ilk düşüneceğin konu olmasın. Tmm 30.000 50000 abuk paralar ama 1800 de geçici kaşı anca yapıyolar. Çok gençsin mahvettirme yüzünü

O zaman para işi ilk düşüneceğin konu olmasın. Tmm 30.000 50000 abuk paralar ama 1800 de geçici kaşı anca yapıyolar. Çok gençsin mahvettirme yüzünü
bu sabah gittim muayene oldum, ilk başta gayet güzel anlaşıyorduk, sonra daha önce yaptığı ameliyatların fotoğraflarını görmek istedim. bir tane gösterdi, fazla kalkık gibi geldi bana, önden böyle burun delikleri ortada gözüküyordu. "burun delikleri ortada gözüküyor, biraz kurukafa gibi" dedim, boş bulundum galiba biraz. sonra adam "bizim güzellik anlayışlarımız uyuşmuyor galiba, bence siz başka bir doktora gidin" dedi. ben biraz boş bulunmuş olabilirim ama o da çok egoluymuş. moralim bozuk şu an :)

bu sabah gittim muayene oldum, ilk başta gayet güzel anlaşıyorduk, sonra daha önce yaptığı ameliyatların fotoğraflarını görmek istedim. bir tane gösterdi, fazla kalkık gibi geldi bana, önden böyle burun delikleri ortada gözüküyordu. "burun delikleri ortada gözüküyor, biraz kurukafa gibi" dedim, boş bulundum galiba biraz. sonra adam "bizim güzellik anlayışlarımız uyuşmuyor galiba, bence siz başka bir doktora gidin" dedi. ben biraz boş bulunmuş olabilirim ama o da çok egoluymuş. moralim bozuk şu an :)
Hiç bozma hayırlısı o değilmiş. Ben de hacettepeden ünlü birine gitmiştim aynen asabım bozuldu çıktım. Genel havası sanırım:)))

Yasin Öztürk instadan bakin isterseniz
Bende tanıyorum kendisini bulunduğum şehirde devlet hastanesinde et beni aldirmistum yüzünden. Burun estetiği olamadım aylarca doluydu. Sonrada Ankara da özel bir klinige geçmiş. Göğüs estetiği olmak için ulaştım . Şimdiye dek fiyat aldıklarından en uygun fiyatı verdi. Ayrıca güvendiğim bir dr

Bu doktor kimdi bende Hacettepe ye gittim de ondan soruyorum

Merhaba. Devlet hastanesinde uygun fiyatlı olduğu için plastik cerrahi bölümünden randevu almıştım doktor seçmeden. Hacettepe iyidir diye orayı seçtim. Bu sabah gittim ve görüştüm. Görüştüğüm kişi asistan bile değildi sanırım. Öğrenciye benziyordu. Ameliyatları hocaların yapmadığını, benim ameliyatımı da asistan birinin yapacağını söyledi. Fiyat olarak da 1600 tl dedi. Bir gün hastanede yatmak gerekiyormuş. Evet, çok uygun fiyatlı ama... Bir asistan ne kadar iyi olabilir? 100'ün üstünde burun ameliyatı yapmış (öyle dedi adam), fakat pek içime sinemedi. Asistanın cep telefonunu verdi, akşam whatsapp'tan yazın ve muayene ayarlayın dedi. Beklediğim profesyonelliğin %1'i bile yoktu açıkçası. Siz ne düşünüyorsunuz? Daha önce devlet hastanesinde asistana yaptıran var mı?

Öte yandan da bu kadar ucuzduysa niye o kadar bekledim dedirtti :) Hiç araştırmadan para biriktirmeye başlamıştım.
ya ameliyat oldunuz muuu çok merak ediyoruum

Aman aman aman. Bu iş tecrübe işi. Ben olsam emanet etmem. Parayı çok kazanırsın da bazı şeyleri geriye çeviremezsin. Bu sene olmasın da seneye olsun ama az çok kendini ispatlamış işinin arkasında duran birine ol. Mesut kaya ya yaptırdım ben. Çok etli bir burnum vardı. Gayet doğal iyi bir burnum oldu. Kimse anlamıyor ameliyat olduğumu ama aslında çok değişti.
Ne kadara ameliyat oldunuz ?

Back
X