Hacettepede doğum yapanlar acil yardım

06ankara0606

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2017
30
6
86
40
merhaba arkadaşlar hacettepe hastanesinde doğum sonrası refakatçi alınmadığı bilgisi verildi bugün hemşireler yardımcı olacakmış doğumdan sonra.sezeryan doğum da dahil sonuçta ayağa kalkamayacağız hemen bebekle ilgilenemeyebiliriz hemşireler de ilk çağrılmayla yanımızda olacak değiller. Hacettepede doğum yapan arkadaşlar sonraki süreç için bilgi verirse çok sevinirim.

Yardımcı olabilecek kimse yok mu. Hastaneyi refakatçi alınmadığı için değiştirmek konusunda kararsız kaldım

Hacettepe'de nerdeyse bütün akrabalarim çalışıyor ameliyat olmuş kişilerin yanına alınmadığını çok iyi biliyorum. Sanırım doğum da aynı şekilde. Zaten üniv hastanelerinde bu şekilde işliyor diye biliyorum. Çok önemliyse ben yapamam diyorsan senin için sorabilirim ?

Hacettepe'de nerdeyse bütün akrabalarim çalışıyor ameliyat olmuş kişilerin yanına alınmadığını çok iyi biliyorum. Sanırım doğum da aynı şekilde. Zaten üniv hastanelerinde bu şekilde işliyor diye biliyorum. Çok önemliyse ben yapamam diyorsan senin için sorabilirim ?
Çok sevinirim arkadaşım çünkü bel fıtığım var 34 haftalığım ve şimdiden bile hareketlerim kısıtlı doğum sonrası için refakatçisiz nasıl olur diye endişeliyim.refakatçi kesin olarak alınmıyorsa başka bir hastane bulmam gerekebilir

Çok sevinirim arkadaşım çünkü bel fıtığım var 34 haftalığım ve şimdiden bile hareketlerim kısıtlı doğum sonrası için refakatçisiz nasıl olur diye endişeliyim.refakatçi kesin olarak alınmıyorsa başka bir hastane bulmam gerekebilir
Tamam. Öğleden sonra haber vericem canım

Doğum bölümü sekreterine sordurdum, refakatçi alıyorlarmış canım gönül rahatlığı ile doğuma gidebilirsn :)

Ya arkadaşlar lütfen bana da bi yardımcı olurmusunuz 6+6 haftalığım hacettepede muayeneye başlamayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz bir de hiç bir bilgim yok ve tüm numaraları sanki bozuk calıyor ben nasıl randevu alacagım lütfen yardımcı olurmusunuz sabah 8 den beri uğraşıyoprum ama alamıyorum muayene ve doğum üçretlimi bilgisi olan lütfen yazabilirmi

Back
X