C cakirs Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2008 19 0 86 Ankara 31 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi cakirs #1 arkadaşlar hacettepede hiteroskopi yaptırıcam tamamen uyutuyorlarmış muhtemelen stajerler yapıyordur memnun kalmayan varmı çok korkuyorum acaba özeldemi olsam nedersiniz
arkadaşlar hacettepede hiteroskopi yaptırıcam tamamen uyutuyorlarmış muhtemelen stajerler yapıyordur memnun kalmayan varmı çok korkuyorum acaba özeldemi olsam nedersiniz
bebis_asuman ஐCεήήεT_KôκµLµl Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2009 1.656 0 116 45 Almanya 31 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi cakirs #2 cakirs .!.: arkadaşlar hacettepede hiteroskopi yaptırıcam tamamen uyutuyorlarmış muhtemelen stajerler yapıyordur memnun kalmayan varmı çok korkuyorum acaba özeldemi olsam nedersiniz Genişletmek için tıkla... canim bende subatda orda tedavi olmayi düsünüyorum insallah memnun kalirsin benle fikirlerini paylasirsan cok sevinirim
cakirs .!.: arkadaşlar hacettepede hiteroskopi yaptırıcam tamamen uyutuyorlarmış muhtemelen stajerler yapıyordur memnun kalmayan varmı çok korkuyorum acaba özeldemi olsam nedersiniz Genişletmek için tıkla... canim bende subatda orda tedavi olmayi düsünüyorum insallah memnun kalirsin benle fikirlerini paylasirsan cok sevinirim