• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hacettepede tup bebek yaptiranlar

Dün aradılar 2 tane kaliteli embriyom oluşmuş dondurmuslar.Kalitesiz embriyolari dondurmuyorlarmis Hacettepede.12 embriyom oluşmuştu içinden 2 tanesini dondurmuslar.

Dün aradılar 2 tane kaliteli embriyom oluşmuş dondurmuslar.Kalitesiz embriyolari dondurmuyorlarmis Hacettepede.12 embriyom oluşmuştu içinden 2 tanesini dondurmuslar.
Kalitesiz embriyonun tutunma olasılığı çok düşük çünkü, hoca garantici davranıyor bence iyi bişey.gozunuz aydın bu arada ☺️

Yani öyleymiş ben anlam veremedim 3AA ve 3Ab olan iki embriyo donduruldu .Kalitesiz olanları dondurmuyoriz prosedür böyle dediler.Keske tedaviye başlamadan önce bilgi verselerdi bu şekilde.

Yani öyleymiş ben anlam veremedim 3AA ve 3Ab olan iki embriyo donduruldu .Kalitesiz olanları dondurmuyoriz prosedür böyle dediler.Keske tedaviye başlamadan önce bilgi verselerdi bu şekilde.
Kalitesiz olanı dondurmanın pek bir anlamı yok bence kafanıza takmayın kaliteli olanlar tutunur Allah'ın izniyle 🤲

Back
X