Pgt ücreti ile ilgili bilgim yok.raporlu olursanız 28 bin hastaneye ödüyorsunuz,ilaclar kişiye göre değişiyor onlar da ne kadar tutarsa %20sini ödüyorsunuzMerhaba Hacettepe de ücreti ne kadar tüp bebeğin pgt tüp bebek dediler bana![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pgt ücreti ile ilgili bilgim yok.raporlu olursanız 28 bin hastaneye ödüyorsunuz,ilaclar kişiye göre değişiyor onlar da ne kadar tutarsa %20sini ödüyorsunuzMerhaba Hacettepe de ücreti ne kadar tüp bebeğin pgt tüp bebek dediler bana![]()
Insallah cok embriyonuz oluşurEvet bugün kontrol vardı ptesi opu olacak anestezili yapılacak.dua edin benim için, gelişen folikul sayım 4 olmuş, Çarşamba 3 idi.ptesiye en iyi ihtimalle 5-6 olacak demekki
Kalitesiz embriyonun tutunma olasılığı çok düşük çünkü, hoca garantici davranıyor bence iyi bişey.gozunuz aydın bu aradaDün aradılar 2 tane kaliteli embriyom oluşmuş dondurmuslar.Kalitesiz embriyolari dondurmuyorlarmis Hacettepede.12 embriyom oluşmuştu içinden 2 tanesini dondurmuslar.
12 embriyon 5.gune mi gitti?Dün aradılar 2 tane kaliteli embriyom oluşmuş dondurmuslar.Kalitesiz embriyolari dondurmuyorlarmis Hacettepede.12 embriyom oluşmuştu içinden 2 tanesini dondurmuslar.
Kalan 10 tane kalitesiz mıymışEvet 2 tanesini dondurdular sadece.
Kalitesiz olanı dondurmanın pek bir anlamı yok bence kafanıza takmayın kaliteli olanlar tutunur Allah'ın izniyleYani öyleymiş ben anlam veremedim 3AA ve 3Ab olan iki embriyo donduruldu .Kalitesiz olanları dondurmuyoriz prosedür böyle dediler.Keske tedaviye başlamadan önce bilgi verselerdi bu şekilde.