• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hacettepeliler platformu!!

ealll

havacılık tutkunu
Kayıtlı Üye
6 Mart 2009
34
0
286
İzmir
akadaşlar okulumuzla ilgili her türlü bilgi organizasyon haberlerini burada paylaşalım..hihoyyytayrıca okulumuz öğrencisi olmayıp okulla ilgili sorusu olan arkadaşlarımızın da sorusunu cevaplayalım:enbuyukkk:

sanırım çok kşi değiliz:)senin bölüm ne b-miracle?mezun musun ya da..

hoşgldn cnmm:)hakikaten de bhar geldi yaaaaa insanın içi kaynıyo kampüste....şenlkler de gelse de tm olsa:CüvCüv:

Ben de varım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
hg arwencim:) kızlarrrr bu arada şenlik tarihleri belli oldu haberiniz var d mi kaydirigubbakcemile2

Ben de Hacettepe İng. Müt-terc mezunuyum
ben de beytepeyi özledim
ben de şenliklere gitmek istiyorum
banane banane ya ...
ben 10 sene öncesine gidip yine hacettepeli olmak istiyorum :(
:)))

aaaa bende hacettepeliyim bu baslıgı görmemişim kaydirigubbakcemile2
ben ingilizce işletme 3. sınıf ögrencisiyim

bende hacettepeliiiimmm zemuszemus hazırlığı yeni bitirdim matematik öğretmenliğine başlıorum seneye hayırlısıylahihoyyyt

ben de varım arkadaşlar..
ingilizce öğretmenliğindeyim, 3. sınıfa geçtim zemuszemus

merhaba kızlar,benim eşim hctp mezunuzemuszemus,ve hazırlıkta bir arkadaşım ingilzce bölüm öğretim uyesikaydirigubbakcemile5,belki onun sınıftan geçtiniz,ayşe akın :kahve:diye,bir de sündüz delikafaduldenvar onu da tanıyorum,sündüz daha kolay iyi not verenlerdenyerimseniben,ayşe ise sadece haketiği notu verir:olmaz:,bir tane da eklemez,birazcik cadıopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Back
X