Kampus icerisine basvurabilirsin ama ucretler sana hitap edermi bilemem.
Onun disinda yakin yurt bulamazsin en iyisi kurtulus cebeci taraflarina bakman tandogan da olabilir veya beytepe metro duraklarindan biri olabilir..
Devlet yurtlarina basvur, ozellikle yari ozeller cok iyidir..
Kampüs içinde iki tane yurt var ama ikisi de dolmuş. Ben de aylık para odeyecegim bir yurt arıyorum. Sonra olursa kampüs veya devlet yurduna geçicem. En kötü, eve çıkarım. Şehir dışından geliyorum. Tanıdığım kimse yok. O yüzden baliği sıkıntılıyımKampusun icinde ozel yurtlarda acilmisti kurtulus metrosu yaninda cok luks bir yurt vardi ama adini hatirlamiyorum keske hatirlasam.. ankarada kisa bir sure kalabilecegin yer yok mu devlet sonrada yari ozele gecersin yurdunda hemen sira gelir
Hacettepenin semt servisleri var. Bir de Sıhhiyeden otobüs var. Eskişehir yolundan dolmuş da var.
Dikmen çetin emeçten geçeni ben görüyordum mesela.
Eskişehir yolu civarı bulursanız iyidir bence.
o semt servislerini kaldırmışlar diyorlar
geçen change.org da semt servisleri geri gelsin diye bişey imzaladım
çayyolu metro durağı açılınca 230 numaralı otobüs bile çalışmıyormuş diye duydum
metrodan inip ringlere biniliyomuş :/
geçen sene aynı durumda aynı okula giderken aynı konuyu açtım. ama benim şansım merkez kampüste oluşum. Beytepe ye Her yer uzak 230 da kalktı direk ego ile oraya gidemiyorsun yani mecburen metrolara yakın bi yerlerde bulmalisin. ama biraz ugrasirsan Beytepe yurdu çıkar. bana Sıhhiye bile ciktiysa Beytepe daha kolay oluyorherkese merhabalar. aslında bu konuyla ilgili bir forum varmış ama belki gerekli ilgiyi çekmez diye buraya konu açıyorum çünkü acil bilgiye ihtiyacım var. olay basit, hacettepeye çok uzak olmayan, fiyatları uygun kız veya karma yurt. 4-6 kişilik oda olabilir. yardımlarınızı bekliyorum.
o semt servislerini kaldırmışlar diyorlar
geçen change.org da semt servisleri geri gelsin diye bişey imzaladım
çayyolu metro durağı açılınca 230 numaralı otobüs bile çalışmıyormuş diye duydum
metrodan inip ringlere biniliyomuş :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?