- Konu Sahibi serseri sittin
-
beni kandiramaz diyo. alirim bi sekilde diyo. vazgeciremiurumTapu kimdeyse para onun. Kanun konusur
Gecmis olsun 1 bardak soguk su icsin
bilmiyorumki canim. mahkeme sahit dinlemeden red etti ust mahkemeye gtti. ordada red edilmis tekrar temyize gidermi bilmiyorum esime ulasamadim cok sinirli. enistesi amcasini aramus haciz gonderme diye. nolcak bilmiyorumYerel mahkemeden sonra istinafda da red edildiyse temyize götürseydi sırf gıcıklık iş uzasın diye
malesef oyle. esimin babasi ve amcasi bolusmus esime verdiler orayi diger yerleride kizlarina bolusturduler. amcasida boyle yapti satalim hakkina duseni veririm dedi. iyi davrandi. satinca is degisti.Eşin ahkam kesmeden önce gelecek olan haciz için bir şeyler düşünsün .Üzerime bir şey yok demekle bitmiyor .Ayrıca resmiyette mal kimin üzerineyse kanun onu koruyor .
bende cok soyledim dinlemedi inatla devam ettirdi. simdi sikintisini ben cekiyorumYapacak bir şey yok maalesef.. Eşiniz ödemek zorunda. Keşke mahkeme işine hiç bulaşmasaymış
butun akrabalar hatta cocuklari bile diyo ver parayi diye ama dinlemiyo amcasi.Geçmiş olsun. Aile büyükleri yok mu amcadan başka devreye girsin? Sizin hakkınızı versin haram para sonuçta. Mahkeme işi zor yoksa çok yıpranırsınız. Elektronik eşyalara, masaya, koltuğa bile haciz oluyor. Evin sizin olmaması bir şeyi değiştirmez. Orada oturuyor gözüküyorsanız kiracı gibi yeterli haciz için. Bir an önce parayı vermesini sağlayın amcanızın.
Ev sahibiniz düzgün biriyse onunla konusun evi eşyalı kiralık tutmuş gbi gosterin hic birsey yapamazlar.esimin kuzeni haciz memuru artk eşya almıyoruz diyo cünkü eşyalari tutulan yere para veriliyomus ayrıca kaca satcan ki durumu karşılasn artk hersey ucuz tuketici tercih etmiyo 2.el diyo bence sıkıntı etmeyinkizlar merhaba. dertliyim aksam aksam esim aradi biraz once. muglada kendisi. is sebebiyle. amcasiyla mahkemelikti bizimki mahkemeye verdi amcasini. bahce vardi ortak tapu olmaynca amcasunin ustune tapu. satip bedelini bize verecekti. 33bin verecekti 5bin vermus tabi mahkemelik oldular. mahkeme red etti ust mhkemede red etmis. simdi 3bin tl borc cikmis dosya masrafi heralde. avukat bizim avukati aramis. icraya verilecegini soylemis. odemicem diyo esim. evimiz kira ustume bisey yok diyo. aksam aksam moralim bozuldu. ben birak bu mahkeme isini dedim dinlemedi. 15 gun falan burda yok o sure icinde gelip haczederlermi neleri haczedemezler. offf bi kerede beni dinlese
bilmiyorumki canim. mahkeme sahit dinlemeden red etti ust mahkemeye gtti. ordada red edilmis tekrar temyize gidermi bilmiyorum esime ulasamadim cok sinirli. enistesi amcasini aramus haciz gonderme diye. nolcak bilmiyorum
canim zaten 5 bini almadi keske alsaydin dedim hic olmazsa mahkeme masrafi yapardin dedim. almadi 5 binide cebimizden odedik masraflariEşiniz keşke emin olmadan bir yere danışmadan dava açmasaydı daha fazla alıcam derken evdeki bulgurdan da olmuş 5 bin tl almış şimdi bir de mahkemeye verecek hiç kar olmayacak. Tapu kimin üzerineyse satıldığı zamanda para o kişinindir zamanında ortaksa amcanın üzerine yapılmayacaktı o zaman ki mahkemede haksız bulmuş yapacak birşey yok icra hemen gelmez ama parayı ödemesi lazım bende para yok demekle olmuyor baştan düşünecekti eşiniz katlanır faiziyle alırlar
ve avukat cok israr etti acmamiz icin davayi. tanidkti avukat para istemiyorum ben kazaninca mahkemeyi verirsinix dedi aksi olursa para istemiyorum dedi. biyle davalar buldu emsal icin bizim lehimize olacak sekildecanim zaten 5 bini almadi keske alsaydin dedim hic olmazsa mahkeme masrafi yapardin dedim. almadi 5 binide cebimizden odedik masraflari
Ev sahibiniz düzgün biriyse onunla konusun evi eşyalı kiralık tutmuş gbi gosterin hic birsey yapamazlar.esimin kuzeni haciz memuru artk eşya almıyoruz diyo cünkü eşyalari tutulan yere para veriliyomus ayrıca kaca satcan ki durumu karşılasn artk hersey ucuz tuketici tercih etmiyo 2.el diyo bence sıkıntı ev sahibimiz iyi biri cok kafaya taktim bu konuyu. hic sevmiyorum bu huyumu
canim zaten 5 bini almadi keske alsaydin dedim hic olmazsa mahkeme masrafi yapardin dedim. almadi 5 binide cebimizden odedik masraflari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?