Haciz gelecekmis

İstenen para mahkeme masrafları ile avukatlık ücretidir. O ücreti avukat alacak.
Ne yaparsanız yapın o ücret öyle yada böyle alınır. Bankada para yatırırsınız oradan tahsil edilir. Muhtemelen haciz işlemi için bankalar, tapu daireleri, telefon oparatörleri dahil her yere yazı yazılıp mevcutlara haciz işlemi tatbik edebilirler. Öyle eskisi gibi eve gelip eşya haczetmek yok ama son çare yapılır. Yani yapmıyorlar diye bir kural da yok.
Avukatla anlaşın ve ücreti ödeyin. Her daim sırtınızda yük olacak o.

Maaşa haciz var. Ama hepsine uygularlar mı bilemedim

Durum böyleyse ödemem diye birşey yok,günlük faiz biner üstüne 3 binlik borç 5 bin olur,maaşı var ise bir kısmına el korlar,3/1 yada 4/1 di,banka hesaplarına bloke korlar öyle hemen 15 günde gelip eşyaları alırız olayı olmaz,eşin ödemeye yanaşmazsa icra takibi başlar eve tebliğat gelir icra takibini e devletten görürsünüz eğer ödeyecek gücünüz var ise ödeyin icra takibi başlar e devlette görünürse ileride kredi çekmek isterse eşin o bile sıkıntı olur.

umrunda degil esimin ilerisi. zaten kara listede borcu yapar onemsemez gerisini. sigortali iste calismam diyo. biz nolcaz dedim tek ben olsam neyse su an zaten calismiyo muglada ari goturdu onlara bakiyo. yani sigortali calismiyo.

ayrica kizlar ben odeyelim diyorum bankada ufak bir miktar var inada bindrdi. odemicem diyo. dursun o para diyo. onun sorumsuzluginu hep ben cekiyorum para benim ustume. yatrsm gidip ben yatirabilirmiyim esimle kavga edecez bu konuda ama olsun

Yatirmazsa 3 olur 5. Oyle ustume bisey yokla is bitmez. En son care evinize gelip esyalari yazarlar.

ayrica kizlar ben odeyelim diyorum bankada ufak bir miktar var inada bindrdi. odemicem diyo. dursun o para diyo. onun sorumsuzluginu hep ben cekiyorum para benim ustume. yatrsm gidip ben yatirabilirmiyim esimle kavga edecez bu konuda ama olsun
Yatırabilirsin diye biliyorum ama eşinin imzasını isteyebilir belki avukat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…