- Konu Sahibi serseri sittin
-
zaten parayi baska yere harcadim benim bircum deyip odeseydi yada hakkindan daha az verseydi esim gene bisey demezdi. allah cikarsin insallah.canim zaten 5 bini almadi keske alsaydin dedim hic olmazsa mahkeme masrafi yapardin dedim. almadi 5 binide cebimizden odedik masraflari
Maaşa haciz var. Ama hepsine uygularlar mı bilemedimkizlar merhaba. dertliyim aksam aksam esim aradi biraz once. muglada kendisi. is sebebiyle. amcasiyla mahkemelikti bizimki mahkemeye verdi amcasini. bahce vardi ortak tapu olmaynca amcasunin ustune tapu. satip bedelini bize verecekti. 33bin verecekti 5bin vermus tabi mahkemelik oldular. mahkeme red etti ust mhkemede red etmis. simdi 3bin tl borc cikmis dosya masrafi heralde. avukat bizim avukati aramis. icraya verilecegini soylemis. odemicem diyo esim. evimiz kira ustume bisey yok diyo. aksam aksam moralim bozuldu. ben birak bu mahkeme isini dedim dinlemedi. 15 gun falan burda yok o sure icinde gelip haczederlermi neleri haczedemezler. offf bi kerede beni dinlese
Durum böyleyse ödemem diye birşey yok,günlük faiz biner üstüne 3 binlik borç 5 bin olur,maaşı var ise bir kısmına el korlar,3/1 yada 4/1 di,banka hesaplarına bloke korlar öyle hemen 15 günde gelip eşyaları alırız olayı olmaz,eşin ödemeye yanaşmazsa icra takibi başlar eve tebliğat gelir icra takibini e devletten görürsünüz eğer ödeyecek gücünüz var ise ödeyin icra takibi başlar e devlette görünürse ileride kredi çekmek isterse eşin o bile sıkıntı olur.kizlar merhaba. dertliyim aksam aksam esim aradi biraz once. muglada kendisi. is sebebiyle. amcasiyla mahkemelikti bizimki mahkemeye verdi amcasini. bahce vardi ortak tapu olmaynca amcasunin ustune tapu. satip bedelini bize verecekti. 33bin verecekti 5bin vermus tabi mahkemelik oldular. mahkeme red etti ust mhkemede red etmis. simdi 3bin tl borc cikmis dosya masrafi heralde. avukat bizim avukati aramis. icraya verilecegini soylemis. odemicem diyo esim. evimiz kira ustume bisey yok diyo. aksam aksam moralim bozuldu. ben birak bu mahkeme isini dedim dinlemedi. 15 gun falan burda yok o sure icinde gelip haczederlermi neleri haczedemezler. offf bi kerede beni dinlese
umrunda degil esimin ilerisi. zaten kara listede borcu yapar onemsemez gerisini. sigortali iste calismam diyo. biz nolcaz dedim tek ben olsam neyse su an zaten calismiyo muglada ari goturdu onlara bakiyo. yani sigortali calismiyo.Durum böyleyse ödemem diye birşey yok,günlük faiz biner üstüne 3 binlik borç 5 bin olur,maaşı var ise bir kısmına el korlar,3/1 yada 4/1 di,banka hesaplarına bloke korlar öyle hemen 15 günde gelip eşyaları alırız olayı olmaz,eşin ödemeye yanaşmazsa icra takibi başlar eve tebliğat gelir icra takibini e devletten görürsünüz eğer ödeyecek gücünüz var ise ödeyin icra takibi başlar e devlette görünürse ileride kredi çekmek isterse eşin o bile sıkıntı olur.
anlamiyoki hep burnunun dikine gider.Yatirmazsa 3 olur 5. Oyle ustume bisey yokla is bitmez. En son care evinize gelip esyalari yazarlar.
Yatırabilirsin diye biliyorum ama eşinin imzasını isteyebilir belki avukat.ayrica kizlar ben odeyelim diyorum bankada ufak bir miktar var inada bindrdi. odemicem diyo. dursun o para diyo. onun sorumsuzluginu hep ben cekiyorum para benim ustume. yatrsm gidip ben yatirabilirmiyim esimle kavga edecez bu konuda ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?