- 4 Nisan 2020
- 55
- 12
- 3
- 29
- Konu Sahibi Patiiseven
-
neden arayıp sormuyorsun turkcell i.sana ızlemen gereken yolu anlatır. taksıtlendırme hakkın var mı onu sor oncelıkle.Merhabalar benim turkcele borcum var şuan haciz için bana mesaj yolladılar ailemin oturduğu evin adresi var ama ben orda kayıtlı değilim 1250 TL civarı sizce hacze giderler mi suan ödeyemem ve oraya giderlerse zaten hayatım çok zor ailemle Tartışma bıkacak daha çok Zor olucak bu konuda aydınlanmak istiyorum ki ona göre yol çizeyim ve bu arada ben bu borcu ödedim sonradan kapandığında hat kalan borç varmış bende numara değiştirdim haberim yoktu üstünden 1 buçuk yıl geçti neredeyse o borç birikmişde avukata düşmüş şimdi haciz diyorlar
Sorunuza cevap olur mu bilmiyorum ama bir arkadaşımın başına geleni anlatayım. Çocuk iş kurmak vaadiyle bir kisi için 20 bin TL kredi çekmeye zorlanıyor. Sonra iş falan kurulmuyor para hiç ediliyor. Ortada WhatsApp yazışmaları var kanıtlı. Avukatı aracılığıyla ihtar gönderiyor. Haciz kararı çıkıyor vs. Arkadaşım 5 krş alamıyor buna rağmen. O iş öyle filmlerdeki gibi değilmiş. Dolandıran kişinin maaşı olmadığı icin hesaba bloke konamiyormus. Evinden de diyelim 2 buzdolabı varsa biri alınıyormus. Arabası varsa o gibi.. haciz edilen kişi dolandırıcı bile olsa mali mülkü öyle kolayca alınıp kişi mağdur edilmiyormus...Merhabalar benim turkcele borcum var şuan haciz için bana mesaj yolladılar ailemin oturduğu evin adresi var ama ben orda kayıtlı değilim 1250 TL civarı sizce hacze giderler mi suan ödeyemem ve oraya giderlerse zaten hayatım çok zor ailemle Tartışma bıkacak daha çok Zor olucak bu konuda aydınlanmak istiyorum ki ona göre yol çizeyim ve bu arada ben bu borcu ödedim sonradan kapandığında hat kalan borç varmış bende numara değiştirdim haberim yoktu üstünden 1 buçuk yıl geçti neredeyse o borç birikmişde avukata düşmüş şimdi haciz diyorlar
watsaptan kagıt falan atmaz kı turkcell? bu ıs bıraz karısmıs. msj atar mail atar ama watsaptan atmaz . odeme yapmayın hıc bı yereAradım zaten kredi kartına taksit dıyor ve ben zaten oraya ödeme yaptım kendileri bilgilendirme yapmıyor ev adresi hersey zaten cıkıyor ortada eve kagt yollanıyor böyle bseyde bize hiç gelmedi sadece whatsaptan kagt atıyorlar madem bu numarayı buluyorlar daha önceden arasaydılar bu kadar büyümeden insan gbi cevap vermiyorlar
Ödeme emri tebliği gelince itiraz edin bu borcu ödedim diye. Ödeme dekontunu ekte sunabilirsiniz. İtirazın iptali davası açılacaktır Burada da dekontu sununMerhabalar benim turkcele borcum var şuan haciz için bana mesaj yolladılar ailemin oturduğu evin adresi var ama ben orda kayıtlı değilim 1250 TL civarı sizce hacze giderler mi suan ödeyemem ve oraya giderlerse zaten hayatım çok zor ailemle Tartışma bıkacak daha çok Zor olucak bu konuda aydınlanmak istiyorum ki ona göre yol çizeyim ve bu arada ben bu borcu ödedim sonradan kapandığında hat kalan borç varmış bende numara değiştirdim haberim yoktu üstünden 1 buçuk yıl geçti neredeyse o borç birikmişde avukata düşmüş şimdi haciz diyorlar
Ayrıca tüketici hakem heyetine başvurup borcunuzun olmadığını burada tespit edebilirsiniz itirazdan sonra.Ödeme emri tebliği gelince itiraz edin bu borcu ödedim diye. Ödeme dekontunu ekte sunabilirsiniz. İtirazın iptali davası açılacaktır Burada da dekontu sunun
Hakkınızda acılan bi icra takibi yoksa tüketici hakem heyetine başvurup gelen mesajlarla birlikte borcunuz olmadığını tespit ettirin.Yarın ilk işim adliyeye gitmek
Ne yaptınız merak ettimE devletten hiç bir icra takibim gözükmüyor elimdeki mesajları da numarayı da vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?